Ben ufaklığın biraz haberi vardı banada anlattı sanırım o da arkadaşlarından duymuş ilk anlatılım dan hiç hoşlanmadım bende tedayları bilmiyorum sadece arda o müziği ve bebek görüyorum pek sevimsiz geldiİki bölüm izledim sindire sindire izliyorum
Ya bu kadar gündemde olan diziler filmler artık beni düşündürüyor. İnsanları neye hazırlıyorlar yine neyi normalleştiriyorlar diyorum. Aslında çok tehlikeli bir dizi
Annen ne zaman gelecekti:/Aynen canım o bu sefer kendi kendine geçecek gibi değil. Sadece ağrı da değil biraz kilitlenme de var
Ufaklık dediğin 5 e giden mi?Ben ufaklığın biraz haberi vardı banada anlattı sanırım o da arkadaşlarından duymuş ilk anlatılım dan hiç hoşlanmadım bende tedayları bilmiyorum sadece arda o müziği ve bebek görüyorum pek sevimsiz geldi
EvetUfaklık dediğin 5 e giden mi?
verdim kuzum.Bonusa vermiştim benC Capanin Gururu Teyom sen oy verdin mi dün ?
Tam zamanı belli değil malesefAnnen ne zaman gelecekti:/
Ay o yaştakiler nerden biliyor
Evet maalesef çocuklar hep hastaTam zamanı belli değil malesef
Ablamın çocuklarıyla ilgileniyor bu ara hastalar okullardaki salgından dolayı, onlar okula dönünce gelir herhalde yani inşallah:)
orayı sık temizliyorum başganım. Böğün de bakayım senin için19 ekim ödevi
Bulaşık makinesinin kapağını açıyorsunuz, eğilip bakıyorsunuz o da neeee piiii nasıl kirli
İşte orayı siliyorsunuz
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
Efser
Okuldan arkadaşlarından duymuş bizim evde net yok bilmiyoruz bende duyalı 3 hafta oldu içerikten kulaktan duyma bilgisi var bende deAy o yaştakiler nerden biliyor
Annem diyor ben anlamadım nasıl hastalık bu geçiyor gibi yapıp yapıp daha kötü yapıyorEvet maalesef çocuklar hep hasta
Benim oğlan da aynı yaşta ya ondan şaşırdımOkuldan arkadaşlarından duymuş bizim evde net yok bilmiyoruz bende duyalı 3 hafta oldu içerikten kulaktan duyma bilgisi var bende de
Aynen öyle bir aydır ilk kez dün gece öksürmeden uyuyabildim. Büyük yine öksürmeye başladı deli olduk artık.Annem diyor ben anlamadım nasıl hastalık bu geçiyor gibi yapıp yapıp daha kötü yapıyor
Allah'ım korusun hepsiniAynen öyle bir aydır ilk kez dün gece öksürmeden uyuyabildim. Büyük yine öksürmeye başladı deli olduk artık.
Hem oy çokluğu hem de iş çokluğu ile bonbon 1. OlduSelam kızlar
Şimdi kesinBonus 1. dimi
Kaptanım ben yıkananları çıkarıp yerleştirebilirsem bugünün şampiyonu olmalıyım bence
Aynen o oBu dünkü yarisma değil mi ?
Offf bende hatlar karıştı
Hani hangisi daha çok iş yapacaktı
Jes sen kime verdiysen benim oyum ona olsun
Ben şu an boş bir levhayim
Biraz önce agzını aradım arkadaşları baya baya seyretmişler hata ordaki bebeğin taklitini yapıp şarkısını söylüyorlarmışBenim oğlan da aynı yaşta ya ondan şaşırdımadını desem tablet oyunu mu o ne der
Seni demedim ben yaao bahsettigin benim bonusum
Benim kız 4.sınıf ben oğlana anlatırken duydu arkadaşları konuşmuş sınıfta üçgen kare daire çiziyolarmış defterlerine.Ay o yaştakiler nerden biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?