Annem diyor ben anlamadım nasıl hastalık bu geçiyor gibi yapıp yapıp daha kötü yapıyor
Aynen öyle bir aydır ilk kez dün gece öksürmeden uyuyabildim. Büyük yine öksürmeye başladı deli olduk artık.
Biraz önce agzını aradım arkadaşları baya baya seyretmişler hata ordaki bebeğin taklitini yapıp şarkısını söylüyorlarmış
Çok şaşırdım kızlar ciddenBenim kız 4.sınıf ben oğlana anlatırken duydu arkadaşları konuşmuş sınıfta üçgen kare daire çiziyolarmış defterlerine.
Hadi adını duyar anlarım da izlemişki demek biliyor şekilleri
Çok şaşırdım kızlar ciddendaha çok küçükler yaa
Benimki en fazla anne youtubedan lu videoyu izleyebilir miyim diyor, o çocuklar nasıl imkan bulup izleyebiliyor ki
Tamam da o arada anneleri nerde oluyor, hani bizim evi düşünüyorum ne izliyorlar görüyorum biliyorum. Ben mi tuhafım ya huTv lerde netfiliks varsa ki bizde de var ordan açabiliyorlar.
Ben şu an mutfaktayım hemen arkası salon duyuyorum video açmışlar yutubdan arada sinsice izliyorum öneride ne görürse açabiliyolar çünkü.Tamam da o arada anneleri nerde oluyor, hani bizim evi düşünüyorum ne izliyorlar görüyorum biliyorum. Ben mi tuhafım ya hu
Hah bende aynen sinsice bakarım dinlerimBen şu an mutfaktayım hemen arkası salon duyuyorum video açmışlar yutubdan arasa sinsice izliyorum öneride ne görürse açabiliyolar çünkü.
Çocuk yanında izleyen çok nego ya
Negooooooooo canım çekti negooooooAllahım nohut dürüm yaptım ilk kez o ne güzel bir şey
Seni demedim ben yaayikildum şu an çok sorunlu çocuk ayrı yapamıyorum deyip kenara çekilmek ayrı ya
Çok güzelmiş beeeNegooooooooo canım çekti negoooooo
Mohut dürümden kimyon çayına nasıl geçiş yaptın negooooooÇok güzelmiş beee
Kimyon çayı yapıcam ama zaten kaç gündür sancım var
E nohut gaz yaparMohut dürümden kimyon çayına nasıl geçiş yaptın negoooooo
Kimyon gazı mı alıyorE nohut gaz yapar
Bağlantı kuramamanı esefle kınıyorum
Yaw niye arkadaş bilmem mi gerekiyor duCiddi mi soruyon
Ne bileyim o kadar yemek uzmanısın ki gözümdeYaw niye arkadaş bilmem mi gerekiyor dukendimi cahil cühela hissediyorum
Nego yapma gözünü sevem ben yememe bakarım gazı mazı sallar mıyım senceNe bileyim o kadar yemek uzmanısın ki gözümde
Kimyon çayı gaz sancısına iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?