Düzenli Evimiz & Hayatımız

Annem diyor ben anlamadım nasıl hastalık bu geçiyor gibi yapıp yapıp daha kötü yapıyor

Aynen öyle bir aydır ilk kez dün gece öksürmeden uyuyabildim. Büyük yine öksürmeye başladı deli olduk artık.

Küçük okula gitmedi bugün zaten geçmeyen sadece hafifleyen öksürük vardı artmış

Biraz önce agzını aradım arkadaşları baya baya seyretmişler hata ordaki bebeğin taklitini yapıp şarkısını söylüyorlarmış

Benim kız 4.sınıf ben oğlana anlatırken duydu arkadaşları konuşmuş sınıfta üçgen kare daire çiziyolarmış defterlerine.

Hadi adını duyar anlarım da izlemişki demek biliyor şekilleri
Çok şaşırdım kızlar cidden daha çok küçükler yaa
Benimki en fazla anne youtubedan şu videoyu izleyebilir miyim diyor, o çocuklar nasıl imkan bulup izleyebiliyor ki

Tamam da o arada anneleri nerde oluyor, hani bizim evi düşünüyorum ne izliyorlar görüyorum biliyorum. Ben mi tuhafım ya hu
Ben şu an mutfaktayım hemen arkası salon duyuyorum video açmışlar yutubdan arada sinsice izliyorum öneride ne görürse açabiliyolar çünkü.

Çocuk yanında izleyen çok nego ya

Ben şu an mutfaktayım hemen arkası salon duyuyorum video açmışlar yutubdan arasa sinsice izliyorum öneride ne görürse açabiliyolar çünkü.

Çocuk yanında izleyen çok nego ya
Hah bende aynen sinsice bakarım dinlerim sesini özellikle açtırırım video izleyecekse

Neler yaptım

Yatakları düzelttim
Kahvaltı beslenme hazırladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfağı topladım
Banyo lavabo klozeti temizledim
Deterjan kutularını doldurdum
Çamaşır katladım, çamaşır astım
Kırlent yüzlerini, koltuk minder kılıflarını yıkadım
Salonun iki tekli ve ikili koltuğunu sildim
Mutfağın kanepesini sildim
Evi süpürdüm
Öğlen sofrasını hazırladım topladım
Turşu yaptım
Kavanoz ve sofra örtüsü koyduğum yeri düzelttim
Mutfak kanepesinin altını düzenledim
Lavaş aldırdım nohut dürüm yaptım

Ev yine dandini güya süpürdüm

Bonus bir günde iki defa 1. Olmak nasıl bir duygu anlat ciğerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…