Sanal ödül başganımmmm napacaz başkaNasıl bir ödül acabaaa
Bundan sonra senle nego maratona filan katılmayacakAlandan verenden Allah razı olsun onları utandırmiyiciğim
Bundan sonra senle nego maratona filan katılmayacaksizi şampiyonlar liginde göreceğiz ahahhaha
Direk demlikten boşaltKoca bir demlik ıhlamur tarçın kuşburnu zencefil adaçayı karışık demlemişim içeyim bari
Oyhh nenem sende haHayırdır inş öksürüyor gibiyim eski kamyonetler gibi tekliyorum tıs tıs
1 kase sütlacım kaldı yollayayyım hemenBir çay demlesem bir duş alsam bir tatlı olsa ah ah
Bir çay demlesem bir duş alsam bir tatlı olsa ah ah
Yarın kocamın doğum günü pasta yaptım çayım da var Sivas dediğin kaç saat ki buyur gel canım benim de banyoya ihtiyacım var aç karnımı doyurup banyo edeyimBir çay demlesem bir duş alsam bir tatlı olsa ah ah
Benimde büyük kızın doğum günü neyli pasta yaptın sipirgeYarın kocamın doğum günü pasta yaptım çayım da var Sivas dediğin kaç saat ki buyur gel canım benim de banyoya ihtiyacım var aç karnımı doyurup banyo edeyim
Nice güzel yaşları olsun inşallah canım cocostar her zamanki gibiBenimde büyük kızın doğum günü neyli pasta yaptın sipirge
Nice güzel yaşları olsun inşallah canım cocostar her zamanki gibien kolay ve lezzetlisinden
Yarın kocamın doğum günü pasta yaptım çayım da var Sivas dediğin kaç saat ki buyur gel canım benim de banyoya ihtiyacım var aç karnımı doyurup banyo edeyim
Benimde büyük kızın doğum günü neyli pasta yaptın sipirge
nice mutlu seneleriniz olsun birlikte canim:)
ben oğlana soruyorum hulkun eli olsun pastada diyo
neli olsun sorusunu anlatamadık çocuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?