Düzenli Evimiz & Hayatımız

@
Hayırlı kandiller güzel kadın güzel arkadaşlarım
Dün müsait olamadım diye sabah üzüldüm akşam dedim varmış hikmeti eğer tutsaydım bu ağrıyla acillik olurdum garanti. Orucun ilk günleri başım çok ağrıyor benimde.
Bu özelliğimiz de aynı ben çok su içerim en çok beni susuzluk ve ilk günler baş ağrısı zorluyor
U UcanSupurge M Musluk Suyu kızlar bebeleriniz nasıl oldu iyileştiler mi
Elhamdulillah canım sağlığı iyi ya diş çıkarıyor ya uyku reddi denen meret başladı 4. Ayda gece 3ten beri kısa kısa uyudu uyandı kafam sersem

Geçmiş olsun canım inşAllah bugün olmaz ağrın

Sahurda bişey yemeden nasıl dayanıyorsun ki
Kız ele güzel ele rahat oluyorsun ki sahurda yiyince daha çok acıkıyorum ben de bu sene emzirdiğini için sahurda yiyeceğim bakalım nasıl olacak

Canım ya uykusuzluk çok zor bilirim. Ama sağlığı yerinde olsun da bu günler de geçecek inşAllah

Kız ele güzel ele rahat oluyorsun ki sahurda yiyince daha çok acıkıyorum ben de bu sene emzirdiğini için sahurda yiyeceğim bakalım nasıl olacak
Ben ramazan da kete ve yoğurt yiyorum sadece zaten bir kase. Ama onu da yemezsem olmaz sanki

Hayırlı kandiller canlar dualarımiz kabul olsun inşallah
Kuruyan camasirim yok malesef ikincisi makineye atıldı
Odamda peteğin yanında cam açık /kapalı semilde kurumaya bıraktım
Gece de salona Alicam sabah kuruduysa yerleştirip hastaneye gidicez
Bugün yaptıklarim rutin işler tamam

Ev supuruldu havalandı
Bulaşık Makinesi çalıştirildi
Klozet lavabo yıkandı
Bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…