Valla bu sabah bi göz açık bi göz kapalı sahur yaptıkJES Sen ne yiyon yavri?
Hayırlı kandiller güzel kadın güzel arkadaşlarımHayırlı sabahlar kandilimiz mübarek,dualarımız kabul, ibadetlerimiz makbul olsun
Eki Görüntüle 2999914
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
@Efser
D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Bu özelliğimiz de aynı ben çok su içerim en çok beni susuzluk ve ilk günler baş ağrısı zorluyorDün müsait olamadım diye sabah üzüldüm akşam dedim varmış hikmeti eğer tutsaydım bu ağrıyla acillik olurdum garanti. Orucun ilk günleri başım çok ağrıyor benimde.
Elhamdulillah canım sağlığı iyi ya diş çıkarıyor ya uyku reddi denen meret başladı 4. Ayda gece 3ten beri kısa kısa uyudu uyandı kafam sersem
Kız ele güzel ele rahat oluyorsun ki sahurda yiyince daha çok acıkıyorum ben de bu sene emzirdiğini için sahurda yiyeceğim bakalım nasıl olacakGeçmiş olsun canım inşAllah bugün olmaz ağrın
Sahurda bişey yemeden nasıl dayanıyorsun ki
Canım ya@
Hayırlı kandiller güzel kadın güzel arkadaşlarım
Bu özelliğimiz de aynı ben çok su içerim en çok beni susuzluk ve ilk günler baş ağrısı zorluyor
Elhamdulillah canım sağlığı iyi ya diş çıkarıyor ya uyku reddi denen meret başladı 4. Ayda gece 3ten beri kısa kısa uyudu uyandı kafam sersem
Ben ramazan da kete ve yoğurt yiyorum sadece zaten bir kase. Ama onu da yemezsem olmaz sankiKız ele güzel ele rahat oluyorsun ki sahurda yiyince daha çok acıkıyorum ben de bu sene emzirdiğini için sahurda yiyeceğim bakalım nasıl olacak
Maşallah ya o küçük haliyle sarkmış bir deGülmesene ya
Ben iyiyim gündüz canım çok kahve çekmişti yatmadan içim dedim. Hemde bu küçümen yaprakları izliyorum.
Onları neden sevdiğimi düşünüyorum
İyileşti sayılır benşm sıpa.
Aynen komşularım Ramazan öncesi dondurucuya kete stokluyorlar biz de kahvaltılık yeriz geneldeBen ramazan da kete ve yoğurt yiyorum sadece zaten bir kase. Ama onu da yemezsem olmaz sanki
Allah sıkıntınızı hayırlı bir şekilde gidersin canımHayırlı sabahlar hayırlı kandiller canlarım
Buaralar biraz sıkıntıdayız bi yol arıyoruz bizi de dualarınıza katar mısınız
Sağolasın canım, bugün tutamadım o yüzden. Eşim de izin vermedi.Dün müsait olamadım diye sabah üzüldüm akşam dedim varmış hikmeti eğer tutsaydım bu ağrıyla acillik olurdum garanti. Orucun ilk günleri başım çok ağrıyor benimde.
Olsun ben uyurken de severim onuUyir daa bu saatte
Olsun ben uyurken de severim onu
Tipe bak hele
Bir çatlama sesi geldi demek sendendi
Cidden pis inanmananı anlıyorum ama pisHıı hıı kesin öyledir hıı taam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?