Maaşallah enerjiye bakMutfağı Silva beziyle yapcam ya neden kara kara düşünüyosam.ici temiz zaten
Bı kasikligi baharatligi düzenlerim o kadar buzdolabı yıkar yerleştiririm oh mis tamam tezgah fırın ocak davlumbaz kalıyor onuda hallederim yagcoz ve çamaşır suyu ile
Tamam tamam oldu bu iş sanieim
Silvadan ueni mitfak bezi aldım bugün geldi diğeri biraz eskimistihem denemiş olurum
Allah cezanıKim sayesinde
HayırdırAllah cezanıbu gazla kırklarsın evi. Kendine alınca haberi napcan acaba çok merak ettim
Değil mi ama tecrübe etmiş oldun
NegooooooommmmmmmmmHayırdır
Bebek mi yoksaNegooooooommmmmmmmm
Ettim etmem miDeğil mi ama tecrübe etmiş oldun
Sol çınladı yalnız bir ara iyi çınlatmadın mıEttim etmem mikulakların da çınlamıştır belki
Yaaaa hayırlı olsun sağlıkla gelişsin
İnşallah canım, bir kayıp olunca sevinemeden korkular basıyor. İnşallah bu sefer Allahım yüzümüzü güldürürYaaaa hayırlı olsun sağlıkla gelişsin
Ay yok valla iyi çınlattımSol çınladı yalnız bir ara iyi çınlatmadın mı
Tezgah toplu olmazsa ben sofraya oturamam ki aklım kalır
İnşallah inşallah. Kayıp sebebi belli miydi? Ona göre hareket edersiniz. Benim de var bir düşük, ili numara da riskli gebelikti.İnşallah canım, bir kayıp olunca sevinemeden korkular basıyor. İnşallah bu sefer Allahım yüzümüzü güldürür
Sebebi belli değil, kalp atışı alamadık. Trombofili testinde bir gen heterozigot çıktı. Hafif pıhtılaşma var, sebep o da olabilir, olmaya da bilir. Pazartesi doktoruma gidip görüşeceğimİnşallah inşallah. Kayıp sebebi belli miydi? Ona göre hareket edersiniz. Benim de var bir düşük, ili numara da riskli gebelikti.
Hadi bakalım hayırlısı olsun güzel haberler getirSebebi belli değil, kalp atışı alamadık. Trombofili testinde bir gen heterozigot çıktı. Hafif pıhtılaşma var, sebep o da olabilir, olmaya da bilir. Pazartesi doktoruma gidip görüşeceğim
İnşallah canım inşallahHadi bakalım hayırlısı olsun güzel haberler getir
Sağlıkla gelişsin inşAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahİnşallah canım, bir kayıp olunca sevinemeden korkular basıyor. İnşallah bu sefer Allahım yüzümüzü güldürür
Sağlıkla doğsun inşallah. Hayırlı olsun.İnşallah canım, bir kayıp olunca sevinemeden korkular basıyor. İnşallah bu sefer Allahım yüzümüzü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?