Sağlıkla gelişsin inşAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Çooook teşekkür ederim inşallahSağlıkla doğsun inşallah. Hayırlı olsun.
Bende napayım koltuk altıma soktum elimi öyle ısındımSoğuk ellerimle kocama dokundum irkildi adam
Balkona falan çıkma daha yedin soğuğu diyor
Çok geçmiş olsun canım.Aklımdaydı soracaktım az önce gördüm mesajını.Tez zamanda aranıza döner yeniden inş.İyi geçmiş çok şükür negom . 2 damar değişmiş. Bi damarı kalbin yanından almışar bi damarı bacaktan . Sabah uyandıracaklardı . Naptılar bilmiyom. Eltişimle kaynişim gitmişler haber bekliyorum.
Asıl zorlu süreç ameliyatmıydı sonrası mı bilmiyorum. Şu an entübeymiş dünden beri .
İnşallah canım
Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Amiiin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Benimde öyle, dün hormon testi verdim bu yüzdenBenim çok uzun sürüyor keşke yarıya düşse
Sağolasın canımÇok geçmiş olsun canım.Aklımdaydı soracaktım az önce gördüm mesajını.Tez zamanda aranıza döner yeniden inş.
Tebrik ederim canım sağlıcakla gelişsin inşallah kucağına aldığın haberini de alalım inşallah
Sonucu yazar mısın doktor söyleyinceBenimde öyle, dün hormon testi verdim bu yüzden
Bende ısınmak için dokunmadım be petek var o daha sıcak hemBende napayım koltuk altıma soktum elimi öyle ısındım
Kuzum hadi hayırlı habelerini bekliyoruzÇooook teşekkür ederim inşallah
Eşimle rüyamda kavga etmiştim. Uyanınca trip yapmaya devam ettimKv ye rüyamda gıcık oldum halen rüyamı düşünüp gıcık oluyorum
Tebrikler canım gözün aydın
İnşallah canım benim inşallahTebrikler canım gözün aydınsüper bi haber sağlıkla devam eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?