Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evi topladım
Nevresimleri makineye attım
Salon hariç tüm evi süpürdüm
Oturma odasının koltuğunu çektim sildim
Koridor mutfak çocuk odası yatak odası hep elimle sildim
Saçımı boyadım
Banyoyu temizledim
Muslukları parlattım

Bugün saç boyalarına göz ucuyla baktım bende
Ne renk yaptın?

Allah kolaylık zihin açıklığı versin inşallah kpss ye mi hazırlanıyorsun canım ?
Amin canim Allah razı olsun. Evet 2022 kpss
Çok geçmiş olsun canım

Sakin ol civciv seni stres yoruyor kendine güven o kadar çalıştın inşallah güzel sonuç alırsın
Sağ ol canım inşallah bitse de kurtulsak artık modundayim
Sen nasılsın napiyosun

Amin canim Allah razı olsun. Evet 2022 kpss

Sağ ol canım inşallah bitse de kurtulsak artık modundayim
Sen nasılsın napiyosun
Az kalmış.
Ben aynıyım ev ,çocuklar, ödevler
Sen nasılsın sınav dışında ne var ne yok?

Evin su alıyordu senin değilmi yanlışmı hatırlıyorum ?
Ayy evet evet canım hiç sorma.
Şükürler olsun çözüldü o. Çatıdan geliyormuş.. üst komşuma sormuştuk senin duvarda var mi şu acaba çatıdan mi geliyo diye.. sag olsun hayır burda hiçbirsey yok dedi..
Sonra ev sahibi çevre ve şehircilik müdürlüğüne falan gitmiş adam da çok kosturdu. Oradakiler demiş bu çatıdan geliyo (fotolardan bakmislar)..

Sonra üst komşuya gittik bakabilir miyiz diye.. Ne görelim aynı yerden nem almis duvar... Yani bir şey demiyorum Allah komşunun da hayırlısını versin

Hal olmasına sevindim kuzum
Hiç mi fark etmemiş tuaf

Son düzenleme:
Ay niye saklamış ki derdi neymiş

Portakal kabuğu olmayınca eksik geliyor bana. Bayramlar da hep yaparım bakalım bu bayram yapmam dedim ama belli olmaz.
Banada öyle geliyor buzluğa koymadığım zaman Aşüre zamanı manav manav gezer bulurum bulmazsamda yapmam
Buzlukta bulunması iyi bu hafta sonu mutlaka yapayım yoksa ortaya düşüp portakal kabuğu ararım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…