Ooooo mapıs damlarından geldi haketmiş kırmızı halı serek
O konuyu bende okudum da yazasim gelmedi valla ne diyelim saskindim valla mesajlara hoşgeldin bu aradaHoşbulduk karşim
Yobazlar için olandan mı yoksa kabul etmem.
Bugün saç boyalarına göz ucuyla baktım bendeEvi topladım
Nevresimleri makineye attım
Salon hariç tüm evi süpürdüm
Oturma odasının koltuğunu çektim sildim
Koridor mutfak çocuk odası yatak odası hep elimle sildim
Saçımı boyadım
Banyoyu temizledim
Muslukları parlattım
Hoşbuldum :)O konuyu bende okudum da yazasim gelmedi valla ne diyelim saskindim valla mesajlara hoşgeldin bu arada
Tabii ki bize özelHoşbulduk karşim
Yobazlar için olandan mı yoksa kabul etmem.
Amin canim Allah razı olsun. Evet 2022 kpssAllah kolaylık zihin açıklığı versin inşallah kpss ye mi hazırlanıyorsun canım ?
Sağ ol canım inşallah bitse de kurtulsak artık modundayimÇok geçmiş olsun canım
Sakin ol civciv seni stres yoruyor kendine güven o kadar çalıştın inşallah güzel sonuç alırsın
Az kalmış.Amin canim Allah razı olsun. Evet 2022 kpss
Sağ ol canım inşallah bitse de kurtulsak artık modundayim
Sen nasılsın napiyosun
Çikolata kahve ilk kez bimden boya aldım beklediğimden iyi çıktıBugün saç boyalarına göz ucuyla baktım bende
Ne renk yaptın?
Hep aynı canım evde koşturmaca, ramazan☺Az kalmış.
Ben aynıyım ev ,çocuklar, ödevler
Sen nasılsın sınav dışında ne var ne yok?
Sen böreği kap gel ben sodaları acarımYeme içmede hiç üşengeç değilim
Evin su alıyordu senin değilmi yanlışmı hatırlıyorum ?Hep aynı canım evde koşturmaca, ramazan☺
Çok şükür iyiyim
Aşureyi meyveli severim portakal kabuğuda çok yakışıyorAşure de,kek de kullanıyorum.
Ayy evet evet canım hiç sorma.Evin su alıyordu senin değilmi yanlışmı hatırlıyorum ?
Allah kolaylık versin canım gönlünce olsun inşallahAmin canim Allah razı olsun. Evet 2022 kpss
Portakal kabuğu olmayınca eksik geliyor bana. Bayramlar da hep yaparım bakalım bu bayram yapmam dedim ama belli olmaz.Aşureyi meyveli severim portakal kabuğuda çok yakışıyor
Bende buzluğa atayım bu ara
Hal olmasına sevindim kuzumAyy evet evet canım hiç sorma.
Şükürler olsun çözüldü o. Çatıdan geliyormuş.. üst komşuma sormuştuk senin duvarda var mi şu acaba çatıdan mi geliyo diye.. sag olsun hayır burda hiçbirsey yok dedi..
Sonra ev sahibi çevre ve şehircilik müdürlüğüne falan gitmiş adam da çok kosturdu. Oradakiler demiş bu çatıdan geliyo (fotolardan bakmislar)..
Sonra üst komşuya gittik bakabilir miyiz diye.. Ne görelim aynı yerden nem almis duvar... Yani bir şey demiyorum Allah komşunun da hayırlısını versin
Ay niye saklamış ki derdi neymişAyy evet evet canım hiç sorma.
Şükürler olsun çözüldü o. Çatıdan geliyormuş.. üst komşuma sormuştuk senin duvarda var mi şu acaba çatıdan mi geliyo diye.. sag olsun hayır burda hiçbirsey yok dedi..
Sonra ev sahibi çevre ve şehircilik müdürlüğüne falan gitmiş adam da çok kosturdu. Oradakiler demiş bu çatıdan geliyo (fotolardan bakmislar)..
Sonra üst komşuya gittik bakabilir miyiz diye.. Ne görelim aynı yerden nem almis duvar... Yani bir şey demiyorum Allah komşunun da hayırlısını versin
Banada öyle geliyor buzluğa koymadığım zaman Aşüre zamanı manav manav gezer bulurum bulmazsamda yapmamPortakal kabuğu olmayınca eksik geliyor bana. Bayramlar da hep yaparım bakalım bu bayram yapmam dedim ama belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?