• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tamamen değil ama kısmen toparladı 😍 dün akşam tamsiyonu düştü bayılır gibi fenalaştı .rengi falan gitti adamın. Tektim evde de çok korktum . Bugün iyi şükür.
Kayninişim dün de gelmedi ama 2 defa aradı bugün de ne aradı ne geldi 🤣🤣 allah hayra çıkarsın
Hazır ol o zaman gelir bugün🥴

Sütün içindeki bakteriler üremeye devam ettiğinden cart curt kaldıkça koku yaparmış bi arkadaşımın arabasına dökülmüş kılıfları çıkarıp yıkadım yine çıkmadı koku demişti sünger vs emdiği için
Evet süt bekleyince çok kötü koku yapar

Ay inşallah küf vs yapıp boyaları dökmez bi an önce hallolsun bari
🍀Markete gittim dolabı boşaltıp gitmiştik sebze meyve vs aldım
🍀kahvaltı yaptık topladık
🍀ben süpürge tuttum kızkardeşim toz aldı
İkinci fasıl uyutuyorum bebeyi
Yaptı biraz ufak bir delik de var 😏

Kizlar benim halima yumurta dokuldu. Siliyorum gitmis gibi duruyor. Kurumaya yakin tekrar lekeler belirginlesiyor. Ne yapmam lazimm?
Ya yıkamaya gidecek. Ya da lekenin altına kuru bez koyup sıcaga yakın su döküp silinicek parlatıcı yla denedin mi bir de

Badim Tubismavis Tubismavis neler yapıyorsun ben Yatakları toparladım, çiçekleri suladım, bebişi uyuttum.Oğlan okuldan geldi patates kızartması istedi kızarttım masada ketçap sıkıp yiyor.:)Bulaşıkları yıkadım biraz bakliyat çerez alışverişi yapılmıştı onları kavanozlara yerleştirdim.Bebişin ek gıdasını pişirdim yedirmeye çalıştım.😅 Birazdan bebişi yıkar bi kaç iş yaparım.Ama akşam yemeği hakkında bugün hiçbir fikrim yok.🙄 Nego Nego can.🙃

:ruh::ruh:

Eklentiler

• 20220509_160435.webp
    20220509_160435.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 33
Badim Tubismavis Tubismavis neler yapıyorsun ben Yatakları toparladım, çiçekleri suladım, bebişi uyuttum.Oğlan okuldan geldi patates kızartması istedi kızarttım masada ketçap sıkıp yiyor.:)Bulaşıkları yıkadım biraz bakliyat çerez alışverişi yapılmıştı onları kavanozlara yerleştirdim.Bebişin ek gıdasını pişirdim yedirmeye çalıştım.😅 Birazdan bebişi yıkar bi kaç iş yaparım.Ama akşam yemeği hakkında bugün hiçbir fikrim yok.🙄 Nego Nego can.🙃
Badimmm valla bizim evde;
Yataklar toplandı
Ev süpüruldu havalandı
Çamaşır yıkandi asıldı toplanacak
Bulaşık Makinesi çalıştirildi/bosaltildi
Tezgah Ocak lavabo silindi
Yengeye yardım ettim şimdi geldim eve 🥰🤟
Yarın.
Balkon supurulcek sılincek toz alıncak.
Odalar dip köşe yapilcak toz alıncak
WC banyo yikancak
Çamaşır çıkarsa yine yıkanır illaki

Hedeflerim bunlar 😅

🌿Ütü yaptım
🌿Yatakları düzelttim
🌿Kahvaltı, beslenme hazırladım
🌿Üç makine çamaşır katlamıştım akşam, onları yerleştirdim
🌿Kahvaltı masasını topladım kendime tabak hazırladım
🌿Makineye çamaşır attım
🌿 Evi süpürdüm ,sildim
🌿 Tuvaleti temizledim ,havlusunu değiştirdim
🌿 Banyo lavabosunu ovdum, havlusunu değiştirdim
🌿 Hem internetten hem dışardan alışveriş yaptım
🌿 Üç defa okula gidip geldim
🌿 Çamaşır astım
🌿 Yavrularla dondurma yedik 😋

Ödev yaptırıyorum
Yemek yapıcam

Komple dolaplara girelim diye demiştim canım benim. Tamam o zaman yarın ortak bi iş bulup yaparız ☺️ mesela balkonun var mı yıkayalım foşur foşur :KK8:
Hava güzel olursa yıkarızz tabii 🙄 cam balkonum yok aşırı tozlanmış

Bugünü güzel değerlendiriyorum, bitince yazarım

Back
X