• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

mizac ilmini merak edip bir kac video izledim ama hala mizacimi anlamadim ...ucretli bakanlar varmis ama onlarda netlestiremeyebiliyorlarmis :))

bende romatizma hastasiyim mizacimi bilsem ona gore degistirecektim beslenmemi ama bulamadim :KK70:
Kendi kendine bulman biraz zor canım. Uzunca bir seans yapılıyor tespit etmek için. Ücretli baktırmak istersen bizim hocamızı tavsiye ederim. Bırak mizacını bütün secereni çıkarır :D ücret ödeyemem dersen elim boşa çıkınca ben de bakarım inşallah. Bilemezsem bilemedim diyorum ben zaten. 😅😅

Kendi kendine bulman biraz zor canım. Uzunca bir seans yapılıyor tespit etmek için. Ücretli baktırmak istersen bizim hocamızı tavsiye ederim. Bırak mizacını bütün secereni çıkarır :KK70: ücret ödeyemem dersen elim boşa çıkınca ben de bakarım inşallah. Bilemezsem bilemedim diyorum ben zaten. 😅😅
ucret hangii dolaylarda o.O

Kendi kendine bulman biraz zor canım. Uzunca bir seans yapılıyor tespit etmek için. Ücretli baktırmak istersen bizim hocamızı tavsiye ederim. Bırak mizacını bütün secereni çıkarır :KK70: ücret ödeyemem dersen elim boşa çıkınca ben de bakarım inşallah. Bilemezsem bilemedim diyorum ben zaten. 😅😅
Anka bana da sayfayı atar mısın

Kalbimi çalıyorsun bak
Bakıcam zaten elinde sonunda sana ben :D
Gündüz bulamadığım 2 badişkoyu gece buldum :rolleyes:
Gidicem hemen:D millete gönderdiğim ses kayıtlarında jet hızıyla konuştuğumu kendim zor anladım diksiyon derslerine yazıldım ona çalışacağım belki ilerde TRT spikeri olurum cepte dursun:D

Back
X