• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok benim yine oluyor 6 da kalkıyorlar parkta 2 saat anca duruyoruz 🤣 bahçeye de iniyorlar.
Ev yakın mı parka? Tuvalet işini napıyorsun ilk aklıma gelen bu🤣
Aynen benim 3 numarayla kız da 6-7 arası kalkıyor. 12 den sonra yatıyorlar nasıl dayanıyorlar bilmiyorum. Sitenin içinde canım park. Eve geliyorlar tuvalete. Olmasa da burda köşe başında cami var birine katarım :D

Hayirli cumalar hayırlı sabahlar ♥️🌺dualarinizda bana da yer verinl lütfen içimde olcak hissi var rabbim hayra çıkarsın 😌

Günaydın Negocumm ❤️ bugün ben de yavaştan biraz iş yapacağım. Bu sıcak havada grip olmuşum, kaç gündür burnum akıyor boğazım ağrıyor faranjit gibi 😬 son zamanlarda çok fazla hasta oluyorum bağışıklığım mı düştü ne anlamadım

işimizi azaltır daha temiz olur gibi geldi:KK70::KK70:
bide yan tarafamiz yıkıldı inşaat var. acayip toz oluyo her yer.
şimdi ben duvara bakınca boyanın içinde bir tane toz görsem sinirlenirim:KK70::KK70:

adam da yatacağına az çalışsın fena mi:KK70:
Çok tozsa çamur olmasın bir de

İç kız iç içen öldüde içmeyen ölmedi mi :KK70: :KK70:
Karşı komşum aynı zamanda akrabam akciğer kanseri olup vefat etti tam bi içiciydi.😐 Tedavi gördüğü dönem dr.az kısıtlamamıştı.Sanırım gaybı bilen Allah ama ömrünün uzun olmadığını tedaviye cevap veremeyeceğini anlamıştır.

Back
X