- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
- 138
Mutlu yaşların olsun. Allah sağlık ve huzur versinGunaydin,ne kadar guzel bir gun degil mi bugun ben dogdum cunku![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu yaşların olsun. Allah sağlık ve huzur versinGunaydin,ne kadar guzel bir gun degil mi bugun ben dogdum cunku![]()
Geçmiş olsun. Allah esirgemişValla ben yoksam eger ortada bir sorun var demekki minnosum. Artik bende alistim. Banyoda dustum bacagim popomun altinda kaldi zonk zonk zonkladi gece boyu![]()
Amin insallah canim sagolasinMutlu yaşların olsun. Allah sağlık ve huzur versin![]()
Iyki dogmussun canım.Gunaydin,ne kadar guzel bir gun degil mi bugun ben dogdum cunku![]()
Yukka bitkisinin tozunu alayım yan odaya aldığım için sen yazmasan unutmuşum ben.4 ekim ödevi
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek.
Çiçeği olanlar yaprakların tozunu almak.
Dış kapıyı silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
i p e k
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
4 ekim ödevi
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek.
Çiçeği olanlar yaprakların tozunu almak.
Dış kapıyı silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
i p e k
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
Off nasıl canım istedi ellerine sağlık afiyetle yiyin.Günaydınkalktım pişi bile yaptım yatanlara selam olsun
![]()
Gunaydinnnn askimsularuyandim ama yatak agliyo nolur geri dön diye
![]()
Kalkmalısınız hadi kalkınDönmelisin hadi dönelim![]()
Ya bu ne hızz maşallah hızlı Gonzaless gibisin.Actim muzik.guzelce sildim koltuklarımı.yastiklarini minderlerini.
Cok sükur bitti.ortülerini dun yikamistım.kurusunlar örtülerini sererim mis gibi.kahvaltimi yaptim cay iciyorum simdi.
Mutfak dolaplarina girisecem![]()
Bir terazi doğmuş dünya güzelleşmişGunaydin,ne kadar guzel bir gun degil mi bugun ben dogdum cunku![]()
Aslanım gölgeGünaydınkalktım pişi bile yaptım yatanlara selam olsun
![]()
Nice nice mutlu ve sağlıklı yıllara, sevdiklerinle birlikteGunaydin,ne kadar guzel bir gun degil mi bugun ben dogdum cunku![]()
Gunaydin,ne kadar guzel bir gun degil mi bugun ben dogdum cunku![]()