- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Tamam aradaa ablaacımm arada Efserişkommm böyle olsunn güzel annemİçinden ne geliyorsa onu söyleyebilirsin kuzum
Hızlı oluyorEveeet lora düz geliyor
Demem abla banane efser abla ayyyyyİçinden ne geliyorsa onu söyleyebilirsin kuzum
Ben çok çirkin doğmuşum
40 evvel Renkli foto vardıda bizimi çekmedilerEfo bu me Hz. Isa dogmadan once mi cekildi
Bu 40 vurgusu nedir erenler?40 evvel Renkli foto vardıda bizimi çekmediler
Abla neymiş aya ilk basanıda gördüm ebem diyinDemem abla banane efser abla ayyyyy
yıl ağır gelmiş benliğimeBu 40 vurgusu nedir erenler?
Ahiretlik 2İçinden ne geliyorsa onu söyleyebilirsin kuzum
42 yaşındayım40 evvel Renkli foto vardıda bizimi çekmediler
Çok güzel beklerken zayıf cılız bir şey doğmuşumÇok değilde işte pek güzel bişey değilmişim benden önce ablam pamık gibiymiş onun peşine pek iyi gitmemişim esmer desen değil beyaz desen değil boz bişey
Hepi topu iki fotom var onu kırıp büküp atmışlar42 yaşındayımbütün bebeklik resimlerim renkli.
1981 doğumluyum kuzum 16 yaşında ailelirin kararıyla evledim 17 hamile kaldım 18 anne oldumNeeyyy neeyy efserişkommmm
İlk çocuk olmayınca benim de çok yokHepi topu iki fotom var onu kırıp büküp atmışlar
Haklısın benimde yokİlk çocuk olmayınca benim de çok yok
Ne kadar üzüldüğümü anlatamam.1981 doğumluyum kuzum 16 yaşında ailelirin kararıyla evledim 17 hamile kaldım 18 anne oldum
Aklının 5 karış havaya çıkmasına hiç izin yoktu kuzumNe kadar üzüldüğümü anlatamam.
O yaşta benim aklım 5 karış havadaydı.
Rabbim yuvanıza huzur versin.
Yaa benzer hikâyelerimiz varmış1981 doğumluyum kuzum 16 yaşında ailelirin kararıyla evledim 17 hamile kaldım 18 anne oldum
ÖyleAklının 5 karış havaya çıkmasına hiç izin yoktu kuzum
Demek Rabbim böyle uygun görmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?