Düzenli Evimiz & Hayatımız

Demişsem hak etmiştir
Amanın neyse sustum başıma bela olmasın yine

Vallaha mı
Geçmişi okuyorum da, ne çene ne çene, daha göremedim dur inceleyeyim biraz
En son buraya yazdığın mesajlardan bak kolay bulursun

Teşekkürler kızlar, beni anmışsınız gördüm
Ayrıcaa banlanmama şaşıranlar olmuş.
Salon kadını çizgimden çıkıp çirkinleşmeme şaşırmışsınızdır.E oluyor bazen insanız neticede ahahsj
İlk kez banlandım sanırsam.
Olsun bakalım.

Okudum hatmettim sayfaları.
Çamaşırlar duruyor daha

Evet ben şaşırdım hoşgeldin ilk ve son banlanman olsun diyelim

tek tek alıntı yapamadım herkese çok çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin tez vakitte cümlemize
dün bende hastalar kervanına katıldım. saç diplerim diş etlerim eklemlerim feci bir ağrı oldu vücudumda.
iş çıkışı acile gittik hastaneler kaynıyor, iğne de bile sıra bekledik. salgın var dedi doktor bol bol meyve sebze ve sıvı tüketin.
çok şükür sabaha kadar kendime geldim. şuan işteyim.
hepiniz ALLAH'a emanet olun

Geçmiş olsun ablacım

Geçmiş olsun limon ve sarmısağa sarıl iş sonrası, kokar biraz ama toparlar direncini, iş güçte yapma dinlenmeye bak, dinlenmeden geçmiyor bu meret

Pinhancim ben sasirdim.niye banlanmissin diye son msjlarina bakmaya calistim.ya beceremedim.ya banlandin diye heralde cikmadi.
4yıldir burdayım hic banlanmadim.
Aman nazar deymesin

Bi benim ki duruyor, ne büyüyor ne kuruyor sıpa üç tane yeşil dal sinir ediyor beni, bayılıyorum kalanşoya ama büyümüyor benim balkonda ya

O zaman kök onu büyütmüyor sadece canlı kalıyor toprağı döküp yeni toprağa dik eski kökleri temizle kötü olanları rengi kurumuş gibi olanları mutlaka canlanır azda besin takviyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…