• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim etiket sayesinde bütün inciler bu topikte toplanicaz :rolleyes:

Hoş geldim bu arada ödevler de tamamdır dolaplar 🤩
😂😂
acayip kalabalıktı negom :) çok güzel bi ortamdi ama küçük çocukla tabiki bisey yapilmiyo :)

hep okullar öğrenciler gelmiş. onlar için çok güzel etkinlikler hediyeler atölye faaliyetleri vardi :) uçak gösterisi kurtarma tatbikatı vardi. benim blander sesinden ödü kopan ponçik oğlumu görmen lazımdı :( jet yakın uçuş yaptığı için yavrum korkudan aglaya aglaya bi hal oldu 🙄🙄 kaç kez yakın ucus yaptı sayamadim. ama çok seveceğin bi ortamdi bence:)
Oyy kıyamam, canım sese kademeli alıştır, benimki de öyleydi, önce uzakta çalıştır sonra yavaş yavaş yaklaştır, birde blender o beraber kullanmayı dene, o da tutsun.

Ya burda solo Türk, Türk yıldızları uçtu ya ben çok duygulandım, ağladım hatta 😅 milli olan her şey beni gururlandırıyor, göğsüm kabarıyor 😍

😂😂

Oyy kıyamam, canım sese kademeli alıştır, benimki de öyleydi, önce uzakta çalıştır sonra yavaş yavaş yaklaştır, birde blender o beraber kullanmayı dene, o da tutsun.

Ya burda solo Türk, Türk yıldızları uçtu ya ben çok duygulandım, ağladım hatta 😅 milli olan her şey beni gururlandırıyor, göğsüm kabarıyor 😍

hamileyken izmir marşına aglardim her duyduğumda:D bugün de uçaklar ucarken agladim negom :D :D beni de çok duygulandirir milli olan hersey:)

sesi de blander görünce aglamaya basliyo ya:D büyüdükçe geçer diye düşünüyorum bakalım:) inşallah geçer :)

hamileyken izmir marşına aglardim her duyduğumda:D bugün de uçaklar ucarken agladim negom :D :D beni de çok duygulandirir milli olan hersey:)

sesi de blander görünce aglamaya basliyo ya:D büyüdükçe geçer diye düşünüyorum bakalım:) inşallah geçer :)
A haha yalnız değilmişim 😂😂😂

benimki bütün seslerden korkuyodu lomonsuzum ya :KK43: zamanla azaldi ama tabi jetten ben bile aşırı rahatsiz oldum. bilsem gitmezdim kesinlikle 🙄🙄
yavrum içi parcalandi ödü koptu. ben blander çalıştırırken balkona çıkarıyoruz aglamasin duymasın diye. bu kötü oldu🤦🙈

sese karşı duyarli cocuk zor oluyo🙄 Allah senin de yardımcın olsun bebisinin de😘😘
Amin inşAllah canım benim 😘 benimki nedendir bilmem kardeşinden sonra biraz daha toparladı😊 tamamen geçer inşAllah ikisininde.
Buarada lomonsuzum muuuuu? :KK12::63:

Ben bu başlığı takip ediyorum. Cok da seviyorum. Düzenli olmak, ev işleri tam bana göre. 2 çocukluyum ve çalışıyorum. Ödevlerde etiketlemek isterim.ama nasil cok mu olur bilemedim. Yapmak yetistirmek isterim bi sekilde.

Son düzenleme:
Ben bildirim istyorım sadece bu ara biraz bitkinim bugünde hasta oldum iş yapacak halim yok ondan çok ödevleri uygulayamıyorum :KK43:

Şimdi beni.dağ gibi.bir.ütü ve yemek yapmak bekliyor 😣
Bende bir tek ödevleri yapıyorum. Başka bişey yapmıyorum sayılır. Pazar ödevi ütüydü. Yapsaydın şimdi dağ gibi ütün olmazdı. Hastaymışsın. Geçmiş olsun 😘 Bugün ödevi göremedim. Neydi ki

Bütün hepsi mi
Bizimkiler çok karışıko_O
Birde ödevler birazcık odak noktası ile alakalı olsa süper olurdu. Belki farkında olmadan odak noktasını yapmış olurduk. Hayaller hayatlar işte

Ahhh inşallah canım benim :)
Bugün beni o kadar güldürdü ki, babası işten geldiğinde yatakta oynuyorduk biz, babası sarıldı öptü filan beni, adamın elini tutmuş itiyor, kafasını göğsüme yasliyor, saçlarıma cici cici yapıp öpüyor :KK70:

Aşık oldum resmen, babasından kıskanıyor adeta şok oldum kız çocukları babaya düşkün olur derler bir de 🙂
Ay burda yapmışım alıntıyı 😅
Yerim ben onu yer
Ben istiyorum dolapların içinide düzelttim
Tamam canım 😘

Ben sizi takipteyim burda okuya okuya gaza gelirim😃 bu hafta bitigim zaten, hastane köşeleri hastalık vs.
Zaten odev seven insanda hiç olmadım ben feyz alarak katilacagim aranıza sorun değilse 😀

Back
X