• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydınnnn 😍
Nego Nego içeri girdin çıktın ağır abla oldun artık sabıkalısın 😍
Allah düşürmesin bi daha 💛
Bol bol temizlik yaptın mı doğru söyle 🤣

Dün yatak yorgan günlendirdim bazanın altına tekrar yerleştirdim
Bi sürü işte yaptım tabi 😎

Kahvaltı yaptık
Ortalık toplandı
Azıcık spor yapayım
Ödev gelirse ona da kontenjan hazır 😙

Bu arada nane temizledim koydum balkona kuruması için
Her yer nane koktu Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane aklıma sen geldin 😍
Gerçekten mi? Çok mutlu oldum :KK60:

Selam kızlar yeni bebeğim oldu evimi taşıdım derken daha bir düzen tutturamadım ,burada sizinle beraber inşallah bir düzen tutturabilirim,bu arada 2 yaşında bir oğlum 2 aylık bir bebek ,9 yaşında ve 12 yaşında da çocuklarım var bunlarla artık ne kadar yapabilirsem :) Nego Nego yardım et nerdesiiinn
Gözün aydın olsun. Allah analı babalı huzurlu mutlu büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🤲

Oğlum için hastanedeyiz, gece yatış yapıldı. Bilmeyenler için yazayım merak etmeyin.
İyileşsin gelirim inşaallah.
Cokkk gecmis olsun canim kötü birsey yoktur umarim 😞 allah sifaversin biran önce🙏

Yok yanma. Bazrn sağ göğüs altıma ağrı vuruyor. Bi sıkıntı var ama ne çözemedim.
Gaz var midende tatlim. Tazesini kurusunu yeme bu aralar. Bezelye, sogan, sarimsak, nohut karpuz kavun falan da yeme.

Çok geçmiş olsun canım. Ben bilmiyordum 😳😳😳
Cokkk gecmis olsun canim kötü birsey yoktur umarim 😞 allah sifaversin biran önce🙏
Geçmiş olsun hemen iyileşsin inşallah 🙏
rabbim şifa versin canim hastane ortamında riskli dikkatli ol
Dün evi temizl

Çok geçmiş olsun hemen iyileşsin inşallah
Çok geçmiş olsun
Çok sağolun, şükür evimizdeyiz, virüs yüzünden kendi muayenelerimi bile erteleyen ben, evlat olunca hastanede de kaldım, kader.
Apandisit şüphesi vardı çok şükür atlattık, Allah korusun cümle çocukları.

Selam kızlar yeni bebeğim oldu evimi taşıdım derken daha bir düzen tutturamadım ,burada sizinle beraber inşallah bir düzen tutturabilirim,bu arada 2 yaşında bir oğlum 2 aylık bir bebek ,9 yaşında ve 12 yaşında da çocuklarım var bunlarla artık ne kadar yapabilirsem :) Nego Nego yardım et nerdesiiinn
Merhaba canım. Profil foton yıllardır aynımı. Sanki senle başka bi topikte yazışmismiydik.yanlismi hatirliyorum .

Günaydınnnn 😍
Nego Nego içeri girdin çıktın ağır abla oldun artık sabıkalısın 😍
Allah düşürmesin bi daha 💛
Bol bol temizlik yaptın mı doğru söyle 🤣

Dün yatak yorgan günlendirdim bazanın altına tekrar yerleştirdim
Bi sürü işte yaptım tabi 😎

Kahvaltı yaptık
Ortalık toplandı
Azıcık spor yapayım
Ödev gelirse ona da kontenjan hazır 😙

Bu arada nane temizledim koydum balkona kuruması için
Her yer nane koktu Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane aklıma sen geldin 😍
Bu ilk değildi son da olmayacak, alışkınım :KK53:
Yapabildiğin kadar yaparsın canım, hoş geldin tekrar 😘

Çok sağolun, şükür evimizdeyiz, virüs yüzünden kendi muayenelerimi bile erteleyen ben, evlat olunca hastanede de kaldım, kader.
Apandisit şüphesi vardı çok şükür atlattık, Allah korusun cümle çocukları.
Çok şükür 🤲🤲🤲

Back
X