• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün yapacaklarim;
🧚🏼‍♀️Salonu girgirlayip viledalamak
🧚🏼‍♀️Dolaptaki yesillikleri yikayip kurutup dograyip saklama kabina koymak(salata yapmak icin cok iyi oluyo iyi kurutunca solmuyolar)
🧚🏼‍♀️Yemek yapmak(kemik suyuna çorba +kuru fasulye+ salcasiz bulgur pilavi)
🧚🏼‍♀️Spor yapmak(1 saat)
🧚🏼‍♀️Banyo rafini düzenlemek
🧚🏼‍♀️Kuran ve kitap okumak

Hayırlı sabahlar
415030c4a9524515c285e28040910026.webp

Bugun utu yapayim dedim olmadi sadece mutfagi supurup camasir attim miskinlik yapinca tam yapayim dedim bi de esim gece ise gidince tv karsisinda rahat rahat yapayim dedim.yarin mutfak dolaplarini en azindan ustekileri sileyim diye niyet ediyorum bakalim Hayirlisi 😁 Nego Nego odevlere ne zaman dahil olabiliyoruz daha cok yeniyim ama sorayim dedim.
Ödev grubunu revize edicem zaten,orda adı olup da aktif olmayanları çıkarıcam.Çıkardıkan sonra da tekrar eklemiycem öyle olanları.
Aktif olmayan devam,o zaman eklerim:)

Bugün sabahtan yatakları topladım elde yıkana ak bulaşığım çok vardı onlari yıkadım ocağı sildim makineye çamaşır attım yıkandı astım halıları silkekedim bazalari çektim. Alttlarini sildim halıları serdim çocuk odasını komple boşalttım oyuncakları yarın odamız gelecek bugün duvarları mi sileceğim perdelerini yikayacgim akşam yemeği yapılacak karar veremedim daha şimdi oğlanı uyutuyorum

Bu saate kadar yaptıklarım

🍀Banyo lavabosunu ovdum,klozeti temizledim
🍀Sabah okumalarımı yaptım
🍀Yatakları düzelttim
🍀Çamaşır astım
🍀Dağınıklık topladım
🍀Kahvaltı hazırladım
🍀Çöpü değiştirdim
🍀Kahvaltı sofrasını topladım
🍀Çamaşır katladım
🍀Küçüğe evde ana sınıfı açtım,ders başı yaptık😅

Merhaba,hoş geldiniz😊

Çok hoş,bize yağmadı henüz

Evet,yaptığımızı,yapacağımızı
Hoşbuldum 🥰 ya süpermiş burası gergin yemek düşünme derdi de kalmadı sayenizde şimdi benim civcivin uyanmasına bir saat var sizinkilerden bakayım da ne yetiştirirsem yapayım artık 😊

Back
X