• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar 😍 bugün benim de eşim evde. Dün akşam çok yorulmuşum 😂 bugün daha az temizlik yapacağım.

Ama şimdiden yemeğimi koydum pişiyor, birazdan da meyvesuyu pisirecegim. 🌺

Çamaşırlarimi topladım, yerleştirdim.🌺

Birazdan ders çalışmaya koyulacagim inşallah 🍁
Aman maşallah 🧿

Günaydın kızlar 😍 bugün benim de eşim evde. Dün akşam çok yorulmuşum 😂 bugün daha az temizlik yapacağım.

Ama şimdiden yemeğimi koydum pişiyor, birazdan da meyvesuyu pisirecegim. 🌺

Çamaşırlarimi topladım, yerleştirdim.🌺

Birazdan ders çalışmaya koyulacagim inşallah 🍁
Ne yemeği yaptın 🤭

Günaydın negom nasılsın. Bonus karikatür paylaştığı için mi gitti?
Buarada eşim evde olacak 1 hafta pek giremem bilgin olsun ❤️ 🌹
Polemikten canım.Kin tutan,sayfayı durumlarımızı takip edip ilk fırsatta kullanan biri yüzünden

Ben beklerdim tam beklediğim şeyi yaptı😑
Şimdi sen öyle dedin de benim banlandığım konuda da ben banlandıktan sonra bir şeyler yazmıştı bu kişi mevzu uzamasın diye banım kalktıktan sonra bir şey yazmadım artık hiç alakam yok oysa kendisiyle burada takılıyorum diye beni de mi gözüne kestirmiş :KK64:

Böyle söyleyince kızmayın ama ben hayatımda hamilelik haric 50 kilo görmedim şimdi 52kilo olmuşum 6ayda falan 4 kilo şu kısıtlamaları yasakları kaldırmazlarsa yemin ederim tlc deki şişmanlara dönücez hepimiz
Benim pandemiden bu yana kac kilo aldigimi söylemiyim istersen hiç :KK53:
Neyse ki 7 kilosu gitti sıra gitmeyenlerde daha bissürü var:KK53:
Ben de 52 olcam :63::63::63:

Şimdi sen öyle dedin de benim banlandığım konuda da ben banlandıktan sonra bir şeyler yazmıştı bu kişi mevzu uzamasın diye banım kalktıktan sonra bir şey yazmadım artık hiç alakam yok oysa kendisiyle burada takılıyorum diye beni de mi gözüne kestirmiş :KK64:
Boşver canım ya,herkes kendine yakışanı yapar.Biz işimize bakalım,izleyen de izlesin:)

Back
X