• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar mutfağı toparladım sadece evin işlerini yapmaya yarın basliycam inşallah
Kuzenimi verdik toprağa daha küçük kızı 8 yaşında
Kuzenimin abisi şehit olmuştu kızları 3 yaşında iken babamla kuzenim onlara baba olmuştu kızlar iki babam da öldü diye perişan lar Rabbim hepimizin sınavını kolay eylesin inşallah
Rabbim bunları unutturacak acı vermesin inşallah
Başını sağolsun 😔 Allah sabırlar ve kolaylıklar versin inşallah..
Çok şükür çok mutlu oldum canım gözün aydın 😊 Allahım bütün hastalara şifa versin inşAllah 🤲🏻
Çok sağol canım, amin inşallah 🌼
Aminn insallah gözünüz aydın çık sevindim 🙏
Çok sağolun 🌼
Çok şükür canım çok sevindim,gözünaydın😍😍
Aminnn

Bende aynı şekilde inşaallah
Çok sağol canım 🌼🌼

Ben bugün bayram temizliği yapmayı düşünüyodum.dün saçımı öne eğerek yıkıyodum noldu bilmem belim takıldı çok fena:cry: ani hareket de yapmadım yavaşça doğruldum.harbi çürüğe çıkmışım ya herife söyliyim beni anamın evine iade etsin:D:D

Ben bugün bayram temizliği yapmayı düşünüyodum.dün saçımı öne eğerek yıkıyodum noldu bilmem belim takıldı çok fena:cry: ani hareket de yapmadım yavaşça doğruldum.harbi çürüğe çıkmışım ya herife söyliyim beni anamın evine iade etsin:KK70::KK70:
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Geçti mi bari geçen de benimki tuttu 3 gün süründüm

Yok kuzum yağmur falan yok.niye ağrıyo anlamıyorum.ayaklabımın tabanı incelmişti,belki o yapıyo dedim yenisini aldım ama hala aynı🙄
Allah Allah niye acaba ya
Ben bugün bayram temizliği yapmayı düşünüyodum.dün saçımı öne eğerek yıkıyodum noldu bilmem belim takıldı çok fena:cry: ani hareket de yapmadım yavaşça doğruldum.harbi çürüğe çıkmışım ya herife söyliyim beni anamın evine iade etsin:KK70::KK70:
Haydaa senin yine böyle olmuştu dimi belin.Geçmiş olsun canım dinlen dikkat et.
Kocan sana iyi baksın da çürüme😬

Günaydın ❤
Mutlu pazarlar 🍀🌸

e5acf23cc2eba8d70a216ae5b96748a0.webp

Back
X