Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu nasıl diyelim biz çağırmazken heNego havlu ile kurula dedi de ne alaka onu anlamadım adamları çağır demediniz ki![]()

Tamam da sende 3 çocuk var bana senede 2 defa yeter ne sigara içen var ne birşeyKız onları senede 1 veya 2 kere çağırıyorum ben ama arada sürekli siliyorum
Banane hepinize küstüm ulan 3 gün çapraz yürüdüm beOnu nasıl diyelim biz çağırmazken he![]()
Banane hepinize küstüm ulan 3 gün çapraz yürüdüm be
SEN ayda bir ayrıntılı silmelisin nadal 3 çocuk varya anasını ağlatıyordur şimdi evinSende haklısın canım ama neydek kör yermiş içermiş kendinden pay biçermiş![]()
Anneannem bunun canı pek tatlı cocuğu da kocaya doğurtur diyor gıyabımdaÇok ta narinsin anam gel hadi öpeyim barışalım![]()
Hemde nasıl ayı bulmuyor bölgesel silme 2 güne bir oluyor birşeyler döküyorlar pis ellerini sürüyorlar bazen süt döküyorlarSEN ayda bir ayrıntılı silmelisin nadal 3 çocuk varya anasını ağlatıyordur şimdi evin
Bende kuramadım alakayıNego havlu ile kurula dedi de ne alaka onu anlamadım adamları çağır demediniz ki![]()
Ula evde koltuk yıkandığını da bilmiyorsan ben napıyım bunaBanane hepinize küstüm ulan 3 gün çapraz yürüdüm be
Bende kuramadım alakayı![]()
Tespit gibi tespit yapmışAnneannem bunun canı pek tatlı cocuğu da kocaya doğurtur diyor gıyabımdaöp hadi barıştık
![]()
İyiyim nabayım sen napıyonNabıyon![]()
Alakaya maydanozYahani makine varsa çek yoksa kurula demişizdir diye
Vayy beTespit gibi tespit yapmış![]()