- 11 Haziran 2018
- 17.080
- 96.700
- 598
- 31
Film açtık basganimmmm birazdan zulaları açıp başlıyoruzNiye katılamıyorsun sen bugün![]()
Yeşil rehber diye bir film izleyeceguz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Film açtık basganimmmm birazdan zulaları açıp başlıyoruzNiye katılamıyorsun sen bugün![]()
Sensiz birşeyler eksik kaldıNe güzelmiş la böyle sohbete katılmayıp emoji atip okuyup gülmekyalnız biraz espiri serpiştirin araya olmuyor böyle
![]()
Demek ki mutfağı toplu değilNiye katılamıyorsun sen bugün![]()
Direk negoo ya cevap verdim çünkü yavrum yaaaynı anda gelmiştik nasıl fark edemezsin![]()
Ya samdan idolümsün yemin ediyormben kocama yaptırmayı düşünüyorum![]()
Cok güzelmisNecmettin Erbakan ın sözü,Davam kitabından![]()
Her akşam zula yiyor musun,nasıl tombik olmuyorsun hacıFilm açtık basganimmmm birazdan zulaları açıp başlıyoruz
Yeşil rehber diye bir film izleyeceguz
Gözüm senide aradı zatenGörümcemdeyim gelemedim
Kitabı da öyle tavsiye ederimYa samdan idolümsün yemin ediyorm![]()
Cok güzelmis![]()
Hey yavrum heeeey bu saate mutfak mi kalırSensiz birşeyler eksik kaldı
Demek ki mutfağı toplu değil![]()
Mutfak sende bayagi bi travma olusturdu galibaSensiz birşeyler eksik kaldı
Demek ki mutfağı toplu değil![]()
Sana tombik olmadığımi kim dediHer akşam zula yiyor musun,nasıl tombik olmuyorsun hacı![]()
Onu alacağım mutlaka. Hangi yayın evinden okudunNecmettin Erbakan ın sözü,Davam kitabından![]()
Öyle bisey varsa jesle bozusuruz bu haksizlik yalniz. Ben su icsem yararkenHer akşam zula yiyor musun,nasıl tombik olmuyorsun hacı![]()
Yok ya travmayı nego oluşturdu sohbetten atacak diye korktumMutfak sende bayagi bi travma olusturdu galiba![]()
Civcik olur mu öyle ya tombigim valla ama yedigime göre de sabit artmıyor şükürÖyle bisey varsa jesle bozusuruz bu haksizlik yalniz. Ben su icsem yararken![]()
Hiisssttt sakin ol o masuscuktan öyle dedi atmaz biziYok ya travmayı nego oluşturdu sohbetten atacak diye korktum![]()

Mgv yayınlarıOnu alacağım mutlaka. Hangi yayın evinden okudun
Görümce görmeyeyim seni ömrümceGörümcemdeyim gelemedim