- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Ya hadi ordan 1.70 e 70 kilo tombik miSana tombik olmadığımi kim dediben bingil bingil seviyorum ahhahahha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hadi ordan 1.70 e 70 kilo tombik miSana tombik olmadığımi kim dediben bingil bingil seviyorum ahhahahha
Aslinda ben de korumadayken normal bi sekilde yesem sabit kaliyorum sasiriyorum o kadar abur cubur yedim nasil sabitm diye.Civcik olur mu öyle ya tombigim valla ama yedigime göre de sabit artmıyor şükür![]()
Bayramda kocami da yiyordum nerdeyse ama artmadı şükürO da güzel ben bayram haftası 9 gün saldım 3 kilo almışım![]()
Allahu ekber kim dedi 70 diye ciger parem ahhahahahYa hadi ordan 1.70 e 70 kilo tombik mi![]()
Direk negoo ya cevap verdim çünkü yavrum yaa
Ya samdan idolümsün yemin ediyorm![]()
Cok güzelmis![]()
Allahim şükürler olsun en azindan o yokGörümce görmeyeyim seni ömrümce
Koruma diyet valla hayatımda olmayan kelimelerAslinda ben de korumadayken normal bi sekilde yesem sabit kaliyorum sasiriyorum o kadar abur cubur yedim nasil sabitm diye.
Sonra iste insan gibi yemenin dışına cikinca basliyorum artilara hejdhsjs
Aman neyse bosver tadimiz kacmasin Ali Rıza Bey![]()
Şuan 79 belki de 78 bilmiyom vallaKaç peki
Yok valla 78-79 olmalı
Olsun hafif etine dolgun oluyorsunŞuan 79 belki de 78 bilmiyom valla
Amaan ye gitsin boy var kaldirirsin zatenYok valla 78-79 olmalı
Vücutta bir yerde artmadığı için öyle gözüküyor. Hatta herif kilolu olmadığımı söylüyor gazliyor beniOlsun hafif etine dolgun oluyorsun