Videoyu izlerken gözüme takılan $1,47 €1,88 altının gramı 30₺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümcem yok ama ben görümceyim acaba bizim gelin benim için ne diyoYok kız benim görümcem çok hanımefendi. 6 yıldır birkez bile kırılmadım
Yaptım yaptım :) tüm yatak yorgan ne varsa çıkardım havalandırıp yerleştirdim:) nevresimlerimi pikelerimi düzenledim.İstediğiniz bir işi![]()
İnşallah iyi diyordurGörümcem yok ama ben görümceyim acaba bizim gelin benim için ne diyo![]()
Bugüne kadar hiç karışmadım tavuğuna kışt demedim diyordur inşallahİnşallah iyi diyordur![]()
Slm verdin kaçtın kızzİyi akşamlaar![]()
Hiç okumadım canım. Boş vakit geçirme günümdüC Capanin Gururu Teyom bu akşam çok gelmedin sen kaç sayfa okudun bakim
Benimki de iyidir. Zararı kendine arkadaşınYok kız benim görümcem çok hanımefendi. 6 yıldır birkez bile kırılmadım
Memleketteydim uğrayamadım ondan nabersiin?Slm verdin kaçtın kızz
Bonus yürüyüşte misin
Ne uyuması benim kız hergün 8-8.30 gibi uyanırken bugun 6 da uyandı cok mutsuzumPazar ya herkes fosur fosur uyuyor![]()
Tamam canım dikkat et kendine geçmiş olsunBabamdaydım aylacım ❤ uzun yürüyüş yapınca bileğim zorlandı ağrıyodu akşam gitmedim ben oğlan gitti
Deterjan lekesi canım çok mu koyuyorsun deterjanı , suyu mu tazyikli almıyor makinen ?Nego kızlar allah için kafayı yiyeceğim son 1 yıldır hep böyle çıkarıyor makina siyahları
Perwol sıvı deterjan kullanıyorum nedir bunun sebebi ya valla deli oldum ben