• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oğlum sabah kahvaltıdan sonra kustu.Kızda emdiğini çıkarıyor.Balgam var kusmuğunda inş.ilerlemez korkuyorum biraz.Göğsüne zeytinyağı süreceğim inş.Sağlık ocağına gidemedik çokta rüzgar vardı.Yarına kaldı hiçbir iş yapamadım.Mutfağı toparladım çamaşır, bulaşık m. çalıştırıldı.Yemekte hazır birşeyler düşünüyorum evde sebze kalmamış bi çorba yaparım oğlum içsin diye.Pekmez zeytinyağı ılıyıp verdim akşama tekrar vereceğim inş.
Çok geçmiş olsun canım 😒

Oğlum sabah kahvaltıdan sonra kustu.Kızda emdiğini çıkarıyor.Balgam var kusmuğunda inş.ilerlemez korkuyorum biraz.Göğsüne zeytinyağı süreceğim inş.Sağlık ocağına gidemedik çokta rüzgar vardı.Yarına kaldı hiçbir iş yapamadım.Mutfağı toparladım çamaşır, bulaşık m. çalıştırıldı.Yemekte hazır birşeyler düşünüyorum evde sebze kalmamış bi çorba yaparım oğlum içsin diye.Pekmez zeytinyağı ılıyıp verdim akşama tekrar vereceğim inş.
Geçmiş olsun canım ya
Ev süpürüp silme yarına artık dolap içlerini elden geçiriyorum. Börek yapıcam şimdi.
Kolay gelsin ben de bugün mutfak masa sandalyelerini sildim akşam da peteğini silmeyi düşünüyorum
Baygınlık geciricem cok oyalandim istedigim gibi olmadi ama toparladim bayaa bundan sonrasi günlük oda oda camlı perdeli giricem.
Eline koluna sağlık güle güle kirletin canım

2 sarımsağı böl dörde 3 yemek kaşığı zeytinyağında 4 saat bekle öyle sür. Önce topuğuna sonra ki gün göğsüne sür. Birde sende de alerji var şakın zeytinyağı asidik direk sürme bebeye. 3 dk tavada ısıt sonra sarımsak koy. Beklet sür.

Back
X