Kızlar olay şöyle eşim arabasını sattı bi ev cıktı karşımıza ve eşime sana destek olacağız al buradan git mahalle zıvanadan çıkmış durumda çünkü.
Eşim de sattı arabalar yükseldi sanırım bikac gün sonra 2.el bi arabaydı.Bi de bi arsamız vardı onu da eşim satılığa çıkardı.Gidip müşteriye gösterdi falan ev ile ilgilendi 3 veyahut 4 haftadır bu şekildeydi sonra bende gaza geldik inanmıyordum ne yalan söylim.E hayaller kuruluyor tabi ister istemez.
En son çıktık ben konuşalım dedim bu konuyu bi baktık kadın yan cizmeye başladı.Esimin olarak sayılan eve kardeşlerine hak idda etti.Bana sardı saçma sapan konular açtı ailemin evini örnek gösterdi.Bana demek istediği biz maddiyat olarak onlardan düşük bi gelire sahip insanlardık.Bunu defalarca vurguluyor benim zoruma gitti tabi. Neden bunca zaman sonra bize yan çizdin dedim. Kırıldım kalkıp evime geldim öfkeden patlayacak gibi oldum dışarı çıkmak istedim eşimle atıştık haliyle oda çok şaşkındı o da öfkeliydi.
Annemler 2 sokak ötede oraya gittim önce birşey söylemedim sonra anlaşıldı eşimde geldi neden hakkını savunmuyorsundan girdim biraz konuştum ağır sözlerde sarf ettim.
Eşim çıkıp ağlamaklı bi sekilde gitti meğersem uzak bi şehre gitmiş teyzesine bende annemlerde kaldım.1 gün sonra eve görümcem geldi ben iyi karşıladım gayet bana saydırdı benim üzerime soğuk bi su döküldü şok halinde dinledim sonra cevap verdim.Annem çok ağır başlı bi kadındır onun seviyesine inilmedi tabi sonra çok üzgün olduğunu laflarinda haksız olduğunu belirtti.
Abim kardeşlerim oturuyorduk zaten onlar oradaydı abim onun kardeşi geldiyse işin rengi değişir dedi sustu yine tuttular kendilerini.
Eşim geldi bunaldigini annesigilin onu çok bunalttigini söyledi evimize geldik işte.Ama küs ailesiyle ben yine annesiyle küs kalmasın diye düşündüm.