• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

O basamadığı kısım aciyordur ondan sekiyordur .
2 gün daha bekle eğer düzelmeye doğru gitmezse bir daha doktora götür ki daha dün götürdün diye diyorum ama ben düzeleceğini düşünüyorum.

Hafif acısı vardır belki. şişlik morluk yoksa sıkıntı olmaz bence. Takip et bakalım. Evde ağrı kesici kremler varsa sürebilirsin.

Geçmiş olsun gölge nasıl şimdi?

Acıyo diye basmıyodur çocuklar bu konuda çok ısrarlı acıyor diye kakayı içinde tutan canlı bu yere mi basacak öyle düşün 😬 yine de takip et tabi. Kırık çıkık çok şiddetli ağrı yapar.
İncinmeler morarıklık şişme yapabiliyor
Basıyor canım acıyor falan demiyor ama yine de sekiyor
Röntgensiz olur mu ya hu o ne saçmalık,bir daha götürün bence. Geçmiş olsun.
Götürdük negocum ortopediye yeni geldik. Bi şey çıkmadı röntgende. Doktor 1 hafta 10 gün içinde grip soğuk algınlığı geçirdiyse ondan kaynaklı iltihap olmuştur o yüzden olabilyor böyle durumlar dedi. Geçen hafta vardı burun akıntısı öksürük. 1 hafta içinde geçermiş

Bonus akşam bebek görmeye gittik 3 aile eşimin arkadaşına orda büyük çocuklarla oynayıp zıplarken oğlan ayağını acıttı burktu mu noldu anlamadık. İyiyim diyor ama sekerek yürüyor çocuk acile götürdük bi röntgen falan çekilsin diye. Dr bi şey yok avıyorsa ondan yapıyordur dedi gerek görmedi röntgene bile. Ama çocuk sekiyor yürürken anlamadık. Anca uyudu hiç yapasım yok ütü napsak
Geçmiş olsun canım sizede

Kütüphaneye gittim aradığım kitapları bulamadım bana yakın kütüphanede varmış tesadüf oraya uğradım iyi oldu bi çay içim işlere başliyim inş.

Yastıktan boynum kötü bugün başıma ve dişime vuruyor ağrısı.

💖Kahvaltı yaptım, yaptırdım diyeceğim ama pek bir şey yemedi minnoşum🥲
💖Reçel yaptım, kavanozladim.
💖Evi süpürdüm.
💖Kedilerimi taradım, kumlarini temizledim.

🍋Çamaşır yıkadım, asacağım.
🍋Mutfak tezgahındaki bulaşıkları yikayacagim.
🍋Yemek yapacağım.

Bu saat oldu daha bir iş yapmadım. Oğlanı uyutayım bi kahve içip başlayacağım

Back
X