• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tatil çarptı gelemiyorum fırsat buldukça gücüm yettikçe işlerimi yapıyorum.
Tansiyonum düşüyor yine baş dönmesi yaşıyorum sık sık yatıyorum

Dün ful çamaşır yıkadım bazılarını kuruttum katladım gerisi duruyor
Ütü işim var ama çok değil

İyi akşamlar kızlar sabahtan beri hastanedeyiz yatışımız yapıldı. Arda perşembe günü ameliyat olacak dua edin bize.
Sabah meteye sinirlenip kapıya vurmuş kapının ortasıda camdı bilegi kesilmis ambulansla hastaneye getirdim cok kötüydü atardamarı kopmus simdilik diktiler üstüne alcı yaptılar damar geriye kacmasın diye. Boşlukta gibiyim ameliyatı atlatsaydık bi an önce.
Oyyy kıyamam 🥺 çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin 🤲🏻 nasıl da korkmuşsunuzdur 🙁

Günaydın herkese teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Sabaha kadar uyuyamadım gözümü kapattıkca o an gözümün önündeydi. Hic aklımın ucundan geçmezdi böyle bisey olacagı. Çok şükür durumu iyi kendinde anesteziden onayı aldık sabah. Yarında ameliyata alacaklar.

Günaydın herkese teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Sabaha kadar uyuyamadım gözümü kapattıkca o an gözümün önündeydi. Hic aklımın ucundan geçmezdi böyle bisey olacagı. Çok şükür durumu iyi kendinde anesteziden onayı aldık sabah. Yarında ameliyata alacaklar.
Biz bu kadar üzüldüysek seni düşünemiyorum 🙁 nerden bileceksin ki, bir anlık sinir herşeyi yaptırıyor işte. Ben ayağımı kapıya vurmuştum sinirle ve 1 sene ağrıdı resmen. Üzmemeye çalış kendini kuzum inşAllah ameliyat ta çok iyi geçecek Allahım kalıcı şifa versin inşAllah 🤲🏻

Allah beterinden korusun ilknur. İnşallah ameliyatı güzel geçecek rabbim yardımcısı olsun. Sende haklısın ben bile gece uyandıkça aklıma geldiniz ya çok üzüldüm

Allah kalıcı şifalar versin ilknurcum , kendide korkmuştur
ameliyatıda çok güzel geçer inşallah

Geçmiş olsun Allah acılarını göstermesin umarım biran önce iyileşir
İyi akşamlar kızlar sabahtan beri hastanedeyiz yatışımız yapıldı. Arda perşembe günü ameliyat olacak dua edin bize.
Sabah meteye sinirlenip kapıya vurmuş kapının ortasıda camdı bilegi kesilmis ambulansla hastaneye getirdim cok kötüydü atardamarı kopmus simdilik diktiler üstüne alcı yaptılar damar geriye kacmasın diye. Boşlukta gibiyim ameliyatı atlatsaydık bi an önce.

Hayırlı günler hanımlar bayadır bakamadım buralara 8 aylık oldu oğlum bu ay bizi mahvetti hiç uyumuyor uykusuzluk benide yordu Evim ince temizlik istiyor bende sadece uyku 😑 yavaştan başlamam lazım daha da soğuk olmadan havalar. kafamda Bi plan yapıp haftasonu havada güzel olursa camları silmekle başlamak istiyorum inşallah bakalım 🥲

Back
X