Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy kıyamamİyi akşamlar kızlar sabahtan beri hastanedeyiz yatışımız yapıldı. Arda perşembe günü ameliyat olacak dua edin bize.
Sabah meteye sinirlenip kapıya vurmuş kapının ortasıda camdı bilegi kesilmis ambulansla hastaneye getirdim cok kötüydü atardamarı kopmus simdilik diktiler üstüne alcı yaptılar damar geriye kacmasın diye. Boşlukta gibiyim ameliyatı atlatsaydık bi an önce.
Randevuma biraz daha var. Benimkiyle barışmadık hala. O yaptı demek ki. Karnım kasıklarım ağrıyor.Bi git istersen neren ağrıyor karnın mı belin mi? Stres etkiler tabi
Biz bu kadar üzüldüysek seni düşünemiyorumGünaydın herkese teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Sabaha kadar uyuyamadım gözümü kapattıkca o an gözümün önündeydi. Hic aklımın ucundan geçmezdi böyle bisey olacagı. Çok şükür durumu iyi kendinde anesteziden onayı aldık sabah. Yarında ameliyata alacaklar.
Allah beterinden korusun ilknur. İnşallah ameliyatı güzel geçecek rabbim yardımcısı olsun. Sende haklısın ben bile gece uyandıkça aklıma geldiniz ya çok üzüldümGünaydın herkese teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Sabaha kadar uyuyamadım gözümü kapattıkca o an gözümün önündeydi. Hic aklımın ucundan geçmezdi böyle bisey olacagı. Çok şükür durumu iyi kendinde anesteziden onayı aldık sabah. Yarında ameliyata alacaklar.
Kolu nasıl swet ağrıyo falan dedi mi sonradanDün vestiyeri düzeltirken ahsen uyandı yarım kaldı birazdan halletcem inşallah sonra da çıkarım
Allah kalıcı şifalar versin ilknurcum , kendide korkmuşturGünaydın herkese teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Sabaha kadar uyuyamadım gözümü kapattıkca o an gözümün önündeydi. Hic aklımın ucundan geçmezdi böyle bisey olacagı. Çok şükür durumu iyi kendinde anesteziden onayı aldık sabah. Yarında ameliyata alacaklar.
İyi akşamlar kızlar sabahtan beri hastanedeyiz yatışımız yapıldı. Arda perşembe günü ameliyat olacak dua edin bize.
Sabah meteye sinirlenip kapıya vurmuş kapının ortasıda camdı bilegi kesilmis ambulansla hastaneye getirdim cok kötüydü atardamarı kopmus simdilik diktiler üstüne alcı yaptılar damar geriye kacmasın diye. Boşlukta gibiyim ameliyatı atlatsaydık bi an önce.
Doktora ne zaman gitcen. Ağrın nasılSalondaki 2 büfeyi içli dışlı sildim
Fazlalıkları ayıkladım
Yatağımı topladım
Koridordaki aynayı sildim
Yoruldum uzandım . Birazdan yemek yapıcam.