• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı günler hanımlar bayadır bakamadım buralara 8 aylık oldu oğlum bu ay bizi mahvetti hiç uyumuyor uykusuzluk benide yordu Evim ince temizlik istiyor bende sadece uyku 😑 yavaştan başlamam lazım daha da soğuk olmadan havalar. kafamda Bi plan yapıp haftasonu havada güzel olursa camları silmekle başlamak istiyorum inşallah bakalım 🥲
Allah kolaylık versin canım

Hayırlı günler hanımlar bayadır bakamadım buralara 8 aylık oldu oğlum bu ay bizi mahvetti hiç uyumuyor uykusuzluk benide yordu Evim ince temizlik istiyor bende sadece uyku 😑 yavaştan başlamam lazım daha da soğuk olmadan havalar. kafamda Bi plan yapıp haftasonu havada güzel olursa camları silmekle başlamak istiyorum inşallah bakalım 🥲
hoşgeldin canım
diş falanmı çıkartıyo uykusuzluğunun bi sebebi vardır , normalde nasıldı uykuları

Selamlar
Ortalık toparladım
Robot sil süpür yaptı
Çocuklarla bi market turu yaptık
Akşama arkadaşım ve kızları gelicek, eşler yok.
Kocamsu geç gelicek bugun.
Hava kapalı.. Öyle...
Tatil tatil dedik o da geçiyor, boş ve bol dinlenmeli geçiyor, memnunum.
Vestiyeri toparladım.

Salondaki 2 büfeyi içli dışlı sildim
Fazlalıkları ayıkladım
Yatağımı topladım
Koridordaki aynayı sildim
Yemek yaptım
Bulaşıkları makineye yerleştirdim
Marketten gelenleri yerleştirdim
Eşimin 2 iş pantolonunun paçalarını kısaltıp tadilatlarını yaptım. Yaklaşık 2 saat onlar sürdü sadece.

iyi akşamlar 🙃
Bugün odaları havalandırttım sabah
kahvaltı hazırladım.
eşim uyudu .
Öğlen yaptı kahvaltısını.
Umutla oynadım,
çamaşır topladım büktüm.
Çöp attım. İnternette online alışveriş işlerimi yaptım kasım indirimleri varken😄
öğleden sonra markete gittik.
Bimi gezdik.
Umut uyudu yolda.
Akşam yemeğini yapmaya mutfağa girdim.
5 te yedik.
6 da umut uyandı.
Onu doyurdum.
Çay yaptım.
Mutfak toplu ✅

Bu pazar büyük ablamının kıznın doğum günüsü akşama kutlama yapacaklarmış . Oraya gidecez. Eşim gündüzden akşama kadar evde o gün şans gidebilicez. 😀
24 kasıma da az bir zaman var.
Ortancıl ablam ana sınıfı öğretmeni çalışmasada ben her yıl kutlarım.
Onada bu kez romantik olsun diye
Böyle kutulu hediyeler seçtim.
Çiçek sepetinden.
😃😀
görümceme doğumda hastaneye götüreceğim çanağı seçtim hem çanak hem şeker hediye etmiş olacam süsleyip götürcem.
Bu modeli seçtim yeni çıkandanmış şık duruyor..

Eklentiler

• 1000103801.webp
    1000103801.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 15
Back
X