- 11 Nisan 2007
- 88.615
- 522.118
- 1.223
Ey gidi sen de kocaldınYok olan meydana mı çıktı diyon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ey gidi sen de kocaldınYok olan meydana mı çıktı diyon
Eki Görüntüle 3679550
Evde kızlarım ile keyif yapıyorum erkeklerin olmadığı ev güzelliği bir başkaymış![]()
İstanbul
41
Boğa
2
Baş arkası kulak arkası ve boyun hepsi bir dengeliyor.Bonus canım baş ağrın içşn hacamatı nereden yaptırdın sırttan mı yoksa başın arkasından mı
Benim sepette dolu. 2 güne bölerek yıkıycam artık.Günaydın. Bu gün napıyoruz. Hafta sonu ya. Ben çamaşır yıkamalıyım ve sepet zaten doluönce onun boşalması lazım. 1haftadır dolu bu sepet
sepetini vaktinde boşaltanlara selam olsun
![]()
dünden beri tansiyon kontrolü yapıyoruz, tuzu kestipapatyamm abla kızının sonucu çıktı mı?
Çok şükür düşmüşdünden beri tansiyon kontrolü yapıyoruz, tuzu kesti
bu sabah yine gittiler dr a tansiyonu normal çok şükür , salıya kadar takip edicez yine
salı gel demiş dr
sen kaç haftalık oldun sende tuza dikkat et son haftalarda tansiyon çıkabiliyo bizim ilk bebeğinde bişe yoktu bunlar ikiz olduğu için olabilir
Katlayarak konulunca oluyomuş diye duydum ama denemedimDün geceden beri yağmur yağıyor️
Şu çarşaf ve pikeleri birbirine dolanmadan kurutma makinesine nasıl atıyorsunuz? İç içe geçince tam kurumuyorlar.
Geçen lastikli çarşafı katlayıp attım, açılıp herşeyi içine toplamışKatlayarak konulunca oluyomuş diye duydum ama denemedim