- 12 Haziran 2019
- 20.175
- 124.627
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GaripYa kaç gündür değişik bir baş ağrısı var hiç böyle bir şey yaşamadım. Sabah kalkıyorum var gün içinde geçiyor akşama doğru yine var. Şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Aynısını bir kaç kişi daha diyordu çevremde kaç gündür başım ağrıyor diye garip
Sağlıklı salata diyimmiAklımda olan salatalar hep yoğurtlu.
Mercimek köftesi mi yapsam amaaan nerde uğraştıran şey var onu yaparım zaten
Günaydın Bonus.Perşembe de benim misafirim var etimek salatasını bi düşündüm sen yaptın mı hiç?
Allah iyilik sağlık kuvvet versin PenyezcimPinhoşum kasım ayı inanılmaz yoğun geçtinasıl ay sonu geldi, aralık ayına girdik, inan anlamadım. Belki gözünden kaçtı yazmıştım, 1 Kasımdan beridir, işlerimi devir ediyorum.
İşyerinde fırsat olmuyor, eve gelince de yorgunluktan girip sizleri okuyamıyorum.
Genel olarak iyiyim Elhamdülillah
Sen nasılsın çocuklar nasıl![]()
iyim kuzu restleniyorum bu ara bellek dolu fabrika ayalarına dönmesi zor oluyorBu arada eksikler gözümden kaçmıyor ama inşallah iyisinizdir bacılar
sweetgirlcandy
penyez83
Efser
@MssPARE
Daha aklıma gelmeyen olabilir ama iyi olun da![]()
bugün aklımdan gecenEvett yeni ödev için hazır mıyız kızlar
Kendi verdigim ödevi nasılda yaptım hemen
Evdeki makinelerin temizligi
Kurutma makinesi
Kahve makinesi
Süpürgeler
Mikrodalga airfry
Çamaşır makinesinin deterjan gözü kapagı lastik icleri
Hangisi uyarsa size
Bonus
penyez83
Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
@Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Kolay gelsin şimdiden![]()
Fabrika ayarlarına dönüşün muhteşem olsun o haldeiyim kuzu restleniyorum bu ara bellek dolu fabrika ayalarına dönmesi zor oluyor![]()
dr a git tabiki tansiyonun yüksekse ona göre bişey uygular bide tuzu azalt yapabiliyosan tamamen kesGece başımın ağrısına uyandım. Aynenilknurrr22 chat gbt ye baltım preklamsi mi ne zıkımsa o olabilir falan dedi bi korktum tansiyon aleti bulsam da ölçsem. Yoksa dokyora mı gitsem kafam karıştı
Kuvezde kalmadı abla doğumu yakındı 37 lerdeydi. Başka kuzenimde ikizleri 32 de doğurdu erkek olan kuveze alınmadı kız olan alındı belli kiloya gelince çıkardılarsağol canım , sizinkiler kaç haftalıktı kuvezde ne kadar kaldılar
kaç kilo doğdular
Havadan mı sudan mı nedir havadan yine vermişlerdirGaripbende de var son günlerde baş ağrısı. Ben su içmeyi mi azalttım yoksa diye düşünmüştüm
![]()