• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya kaç gündür değişik bir baş ağrısı var hiç böyle bir şey yaşamadım. Sabah kalkıyorum var gün içinde geçiyor akşama doğru yine var. Şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Aynısını bir kaç kişi daha diyordu çevremde kaç gündür başım ağrıyor diye garip
Garip 🤔 bende de var son günlerde baş ağrısı. Ben su içmeyi mi azalttım yoksa diye düşünmüştüm 🤷🏼‍♀️

Günaydın ❤️

1000102875.webp

Pinhoşum kasım ayı inanılmaz yoğun geçti :ruh: nasıl ay sonu geldi, aralık ayına girdik, inan anlamadım. Belki gözünden kaçtı yazmıştım, 1 Kasımdan beridir, işlerimi devir ediyorum.

İşyerinde fırsat olmuyor, eve gelince de yorgunluktan girip sizleri okuyamıyorum.

Genel olarak iyiyim Elhamdülillah 🌸

Sen nasılsın çocuklar nasıl ❤️
Allah iyilik sağlık kuvvet versin Penyezcim💝
Biz de iyiyiz, maratona devam, hamdolsun bir sıkıntı yok.
Seni merak ettim. Doğru, sizin yoğun olduğunuz aylar bunlar. Kolaylık versin Allah💐

Sabah işleri tamam✔️
Ortalık da toplandı.
Granola ile kahvaltı ettim.
Tavuklu göbek salata yaptım.
Salata işi halloldu 🙃
(haşlanmış küp küp tavuklar, ıceberg,mısır, süzme yoğurt, mayonez, üzerine toz biberli ceviz,yağ)
Süpürme silme işine giriyorum şimdi.
Toz da aldım.

Evett yeni ödev için hazır mıyız kızlar
Kendi verdigim ödevi nasılda yaptım hemen 😂

Evdeki makinelerin temizligi
Kurutma makinesi
Kahve makinesi
Süpürgeler
Mikrodalga airfry
Çamaşır makinesinin deterjan gözü kapagı lastik icleri
Hangisi uyarsa size
Bonus Bonus

penyez83 penyez83

Efser Efser

@Aktif Lora

sweetgirlcandy sweetgirlcandy

@MssPARE

Limonsuzzcay Limonsuzzcay

Pinhan Pinhan

papatyamm papatyamm

@Gonulmeyvesi

@Nane Limon Kabugu

@-Hayal

HeySero HeySero

ilknurrr22 ilknurrr22

@Seda_27

@selin18

@mavibaloncuk

@Derinsu4747

@Eslinna

@Lidlaylim

@Feraceli

@dolunaybekler

@aysen-

@_okyanus

@A R Y A

@Gilmors

Kolay gelsin şimdiden 🫧🫧
bugün aklımdan gecen 🤗🤗

Gece başımın ağrısına uyandım. Aynen ilknurrr22 ilknurrr22 chat gbt ye baltım preklamsi mi ne zıkımsa o olabilir falan dedi bi korktum tansiyon aleti bulsam da ölçsem. Yoksa dokyora mı gitsem kafam karıştı
dr a git tabiki tansiyonun yüksekse ona göre bişey uygular bide tuzu azalt yapabiliyosan tamamen kes
bizim son haftaları mecbur kalırsa doğuma alıcak , senin daha erken

sağol canım , sizinkiler kaç haftalıktı kuvezde ne kadar kaldılar
kaç kilo doğdular
Kuvezde kalmadı abla doğumu yakındı 37 lerdeydi. Başka kuzenimde ikizleri 32 de doğurdu erkek olan kuveze alınmadı kız olan alındı belli kiloya gelince çıkardılar

Back
X