• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gece başımın ağrısına uyandım. Aynen @ilknurrr22 chat gbt ye baltım preklamsi mi ne zıkımsa o olabilir falan dedi bi korktum tansiyon aleti bulsam da ölçsem. Yoksa dokyora mı gitsem kafam karıştı
İlerleyen haftalarda oluyor o diye biliyorum. Yine de bi ölç tansiyonunu bak

Günaydın hayırlı sabahlar
Bugün benim doğum günüm 43 oldum kızımla dışarı kahvaltıya geldik bugün kendime izin verdim iş güçle uğraşmayacağım
Mutlu yıllar selinim sağlıcakla huzurla nice güzel yaşlar yaşayasın sevdiklerinle 🌸

Günaydın hayırlı sabahlar
Bugün benim doğum günüm 43 oldum kızımla dışarı kahvaltıya geldik bugün kendime izin verdim iş güçle uğraşmayacağım
doğum günün kutl uolsun selincim , nice mutlu ,sağlıklı yılların olsun

dr a git tabiki tansiyonun yüksekse ona göre bişey uygular bide tuzu azalt yapabiliyosan tamamen kes
bizim son haftaları mecbur kalırsa doğuma alıcak , senin daha erken
Abla brn tuzlu yemem ki ya. Yemeğe falan tuz atmam zaten pilav dışında. Ölçtüm aslında 9.6 çıkıyor 3 seferdir anlamadım da. Tansiyon düşüklüğü de baş ağrısı yaparmış chat gbt de tuzlu su iç diyo töbee

Abla brn tuzlu yemem ki ya. Yemeğe falan tuz atmam zaten pilav dışında. Ölçtüm aslında 9.6 çıkıyor 3 seferdir anlamadım da. Tansiyon düşüklüğü de baş ağrısı yaparmış chat gbt de tuzlu su iç diyo töbee
İkisi de başı etkiliyo yükseklik ve düşüklük ama ikisi de farklı. Düşükte genel anlamda halsizlikte oluyor.

günde 3 kere ölçüp yaz gör birkaç günün haftanın ortalamasını.

Gebelikte artan tetiklenen ağrılar için de biraz bak netten ben dedim ya hergün minoset almaktansa dedim hacamat yaptırdım

Doğum günün kutlu olsun abla nice senelere ailenle birlikte 🥳

Mutlu yıllar selinim sağlıcakla huzurla nice güzel yaşlar yaşayasın sevdiklerinle 🌸

doğum günün kutl uolsun selincim , nice mutlu ,sağlıklı yılların olsun

İyiki doğmuşsun ablaa

S selin18 iyi doğdun nice yaşlara 🎂
Teşekkür ederim ❤️

kızım şimdi aradı doktora gitmişlerdi , perşembe günü doğum olsun demiş protoin kaçağı var diye
riske atamam demiş 35 haftaya giriyolar inşallah kolaylıkla doğarlar çok heyecan bastı beni
biz daha en erken 12 aralık gibi beliyorduk :anneadayı:

Back
X