• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın Bonus.
Yıllar yıllar evvel yapmıştım. O kadar uzun zamandır kullanmadım ki etimeki. Tatlı falan da yapardım eskiden.
Taaaaaaa bekarken Etimek tatlısını yemiştim çok güzeldi. Geçenlerde baktım yapayım diye zor geldi tarif vazgeçtim 😅
Günaydın hayırlı sabahlar
Bugün benim doğum günüm 43 oldum kızımla dışarı kahvaltıya geldik bugün kendime izin verdim iş güçle uğraşmayacağım
Doğum günün kutlu olsun abla ☺️ ne iyi yapmışsın 🤗
kızım şimdi aradı doktora gitmişlerdi , perşembe günü doğum olsun demiş protoin kaçağı var diye
riske atamam demiş 35 haftaya giriyolar inşallah kolaylıkla doğarlar çok heyecan bastı beni
biz daha en erken 12 aralık gibi beliyorduk :anneadayı:
Ben bile heyecanlandım 🤗sağlıkla gelsinler inşAllah 🤲🏻🥰

Taaaaaaa bekarken Etimek tatlısını yemiştim çok güzeldi. Geçenlerde baktım yapayım diye zor geldi tarif vazgeçtim 😅

Doğum günün kutlu olsun abla ☺️ ne iyi yapmışsın 🤗

Ben bile heyecanlandım 🤗sağlıkla gelsinler inşAllah 🤲🏻🥰
Sağol limonsuzum darısı sizlere olsun 🥰

kızım şimdi aradı doktora gitmişlerdi , perşembe günü doğum olsun demiş protoin kaçağı var diye
riske atamam demiş 35 haftaya giriyolar inşallah kolaylıkla doğarlar çok heyecan bastı beni
35 haftalikmi olacak doğum bende 35 haftalıkken doğum yaptm şükür iyi 1 yaşında şimdi :)

Çok dikkette ediyorum, sözde toprağa bakıyorum kuruysa öyle veriyorum. Yok olmuyor en son annem bir tane vermişti oda gitti gidiyordu 🤭aldı götürdü bunu biraz canlandırıp sana vereyim dedi🙈

Yeri yanlış toprağı yanlış olabilir.

Torf toprak salon bitkilerine iyi gelmiyor.
Geçirgen hafif toprak olmalı ki kökler rahat büyüsün. Öbür toprakta kökler sıkışıyor. Bazı çiçeklere de o iyi geliyor

papatyamm papatyamm
Tabii, olur da kuvoze girerlerse bunda da kahrolacak birşey yok. Zor süreç ama şuan olması gereken bu diceksiniz ve sabırla bekliceksiniz❤️
Önce Allaha sonra doktorlara emanet, insan ona da teselli buluyor, en azından sağlar, burda bakılıyorlar, çıkacaklar diye duayla sabırla bekliyorsun.

Allah güle oynaya hep birlikte çıkmak nasip etsin o hastaneden 🤲🏼💐

1000047061.webp

Eee içmez misiniz kahve falan?

Yeri yanlış toprağı yanlış olabilir.

Torf toprak salon bitkilerine iyi gelmiyor.
Geçirgen hafif toprak olmalı ki kökler rahat büyüsün. Öbür toprakta kökler sıkışıyor. Bazı çiçeklere de o iyi geliyor
İşte bunların hiç birini bilmiyorum maalesef 🤭 gelişi güzel bakmaya çalışıyorum 🤭

Günaydın hayırlı sabahlar
Bugün benim doğum günüm 43 oldum kızımla dışarı kahvaltıya geldik bugün kendime izin verdim iş güçle uğraşmayacağım
Nice senelere abla dogum günün kutlu olsun 💐
Saglıkla gelsinler insallah ablacım 💐

Back
X