• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar nasılsınız 😘😘

Canolar dualara dönüş yaptım uzunca aradan sonra Ismi âzam okuyalım istedim 3 aylarda geliyor zaten

Etiketlerde olmayan düzen topigine yeni gelen arkadaşlar varsa katılmak istersiniz belki diye buraya da yazayım dedim yavrucanlar🥰🌹

Kızlar nasılsınız 😘😘

Canolar dualara dönüş yaptım uzunca aradan sonra Ismi âzam okuyalım istedim 3 aylarda geliyor zaten

Etiketlerde olmayan düzen topigine yeni gelen arkadaşlar varsa katılmak istersiniz belki diye buraya da yazayım dedim yavrucanlar🥰🌹
hoşgeldin , parecim nasılsın özledik seni :KK37:

Sabah uyuya kalmışım kalkınca hızlıca 5 dk da sofra hazırladım ✅
Çay demledim peynirli yumurta yaptım ✅
Oğlumu giydirdim ✅
Beslenmesini hazırladım ✅
Yatak odasını topladım havalandırdım✅
Paspasları astım ✅
Bi mutfak kahvaltı bulaşığı kaldı 🫠
Her yeri toplu bırakıp çıktım✅🌸
Gidince yemek yapıcam 🌸

Evet abla annem kalır yanımda. Valizi bugün çıkardım kendime aldığım pijama lohusa takımını vs yıkamaya başlıyorum bakalım bebeğin kıyafetlerini annemle eşimle yaparız onlar fazla çünkü
Ayy o zamana geldik mi yaa Hayal maşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun 🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥹

Koridorları sildim, süpürdüm, halısını serdim✅
Mutfağı sildim, süpürdüm, halısını serdim. ✅
Tuvalet banyo sildim, süpürdüm ✅
Paspasları makinaya attım, yıkandı astım ✅
Yeni paspaslar serdim ✅
Oturma odası sildim, süpürdüm ✅
Salon sildim, süpürdüm ✅

Çok dermansız kaldım artık kalan yerlerini tozunu ve klozet ve lavabo temizleme işini yarına bıraktım. 🥺

Kızlar nasılsınız 😘😘

Hoşgeldin pare nasılsın napıyosun 💐

Back
X