Düzensiz Sancılar..

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Kızlar ya Dünden beri Düzensiz uzun Aralıklarla Sancı giriyor tuhaf bir şekilde yaklaşık 10 15 sn kadar sürüp Geçiyor Ön hazırlık sancısı Dedi kayınvalidem ama Bunun için dokttora görünmelimiyim?
Dün Gece Biraz Sıktı ama bugün 4 defa oldu..
Birde kızım sürekli ayaklarıyla ittiriyor kendini aşagıya 28 den baş aşagıyayız perşembe günü doktordaydık ve kanala başını dayamış demişti Acaba sokmayamı çalışıo kendini bilemedim?
Birde son sorum peçeteye Lapa şeklinde Sarı akıntım gelio uzuyan bu ara sıklaştı sizdede varmı ?

o sarı akıntı dusunduruyo benı boyle bı avuc geldı mı hıc
bir avuç bütün Gelmedi ama dün bugün toplarsak bir avuç olmuştur kesik kesik arada gelio Enfeksiyon mu kaptım acaba daha yeni bakılmıştı oysa doktor bişi yok dedi

hafif bel agrısı ile başlıo sonra yayılıo karnıma ve kasıgıma dogru.. Tuvalet ihtiyacım olmuo kabızım zaten tuhaf degil abla çok farklı bişiydi
cnım dogum sancısı kasılmalar olur sıklasır sonra buyuk tuvaletın var sanarsın gıdersın bısey çıkmaz anladın mı bır de kasılmalar daha sıklasması lazım henuz erken gıbı yanı 4 kasılmayla olmaz ama akıntın sumuk gıbı boyle fazla gelıyosa peçete douluyosa dra soyle bunu cnm

bir avuç bütün Gelmedi ama dün bugün toplarsak bir avuç olmuştur kesik kesik arada gelio Enfeksiyon mu kaptım acaba daha yeni bakılmıştı oysa doktor bişi yok dedi
sanmıyorum cnm o dedıgın akıntı dogumdan once gelıyo yanı ıns bebısımız sabreder en az ıkı hafta daha mınnak acel mı edıyor yoksaaaa

sanmıyorum cnm o dedıgın akıntı dogumdan once gelıyo yanı ıns bebısımız sabreder en az ıkı hafta daha mınnak acel mı edıyor yoksaaaa
inşallah abla dün gece çok sık Geldi eşime dedim arabayı kapının önüne al ne olur ne olmaz hatta giyindik bekledik hafifleyince dedim yatalım sabah 6 gibi gene Başladı Bugün 4 kez aynı sancı gene oldu bazen makatıma bişi giriyor gibi hissediyorum :oops: tuhaf bişi oluyor

inşallah abla dün gece çok sık Geldi eşime dedim arabayı kapının önüne al ne olur ne olmaz hatta giyindik bekledik hafifleyince dedim yatalım sabah 6 gibi gene Başladı Bugün 4 kez aynı sancı gene oldu bazen makatıma bişi giriyor gibi hissediyorum :oops: tuhaf bişi oluyor
canım korkma ama bellı erken gelecek bıraz ama dedıgım gıbı 4 kasılmayla olmaz daha sıklasıp duzenlı olması lazım

cnım dogum sancısı kasılmalar olur sıklasır sonra buyuk tuvaletın var sanarsın gıdersın bısey çıkmaz anladın mı bır de kasılmalar daha sıklasması lazım henuz erken gıbı yanı 4 kasılmayla olmaz ama akıntın sumuk gıbı boyle fazla gelıyosa peçete douluyosa dra soyle bunu cnm
nasıl tarif ediyim işaret barmak ucumun kadar gelio sarı lapamsı afedersin ama balgamsı tarzı :oops:

anladım abla ben genede kontrol ederim Gelirse kaç dakikada bir felan gelio normalde ?
bir fikrin varmı?
canım benım dogumdan 4 gun once saatte bır gelıyodu oyle 4 gun gecırdık son gun cok sıklasmıstı dakkada bır gelıyordu artık o cok farklı kalkıp tuvalete gıdıyodum oturuodum otıuruyodum bısey yok kabız oldum sanıodum

canım benım dogumdan 4 gun once saatte bır gelıyodu oyle 4 gun gecırdık son gun cok sıklasmıstı dakkada bır gelıyordu artık o cok farklı kalkıp tuvalete gıdıyodum oturuodum otıuruyodum bısey yok kabız oldum sanıodum

anladım abla inşallah daha var cünkü bizim kısce erken gelmesin de ondan biraz aklım karışık..
canım ozelden numaramı atıcam sana bıs3ey olursa hemen yazarsın bıldıgım bısey varsa derım sana pc yı esım alınca gıremıom daha
iyi olur abla atarsın yazarım bişi olursa

anladım abla inşallah daha var cünkü bizim kısce erken gelmesin de ondan biraz aklım karışık..

iyi olur abla atarsın yazarım bişi olursa
yok korkma daha vakıt var kasılmalar duzenlı degıl henuz duzenlı olunca da zaten yıne bı haftayı buluyo dogum yanı ıkı haftadan cok var sunda 35sın ıkı hafta sonra 37 olursun kı 36 dan sonrası erken dogum olmuyo normal dogum oluyo

yok korkma daha vakıt var kasılmalar duzenlı degıl henuz duzenlı olunca da zaten yıne bı haftayı buluyo dogum yanı ıkı haftadan cok var sunda 35sın ıkı hafta sonra 37 olursun kı 36 dan sonrası erken dogum olmuyo normal dogum oluyo
iyi ozaman küveze girmez çok korkuyorum allah biliyor ya hep dua ediyorum erken gelipte küveze girmesin alıp evimize hep beraber donelim o orda kalmasın die

X