- 7 Aralık 2025
- 18
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi herseycokkotu
23 yaşındayım babam bana geçmişte şiddet uyguladı annem ise pasif kaldı beni savunmadi babam ve annem sürekli açık giyinen insanları yargılıyorlar ben kapaliyim ablam var sadece ben üniv de okudum evde şehir dışına gittim ablam annemi babamı kiskirtti benim hakkımda evde sürekli beni yargiliyorlar babam dün eve 12 de geldim diye bana kızdı ben anneme haber verdim babam ağzını kırarım dedi geçmişte beni sopayla satır bıçağıyla dövmüş bir insan annem ise bana sus çeneni tut diyen insan onları affedemiyorum ve çok sinirliyim odamdan dışarı çıkmıyorum bana güvenmiyor ve beceriksiz görüyorlar sürekli anlaşılmamak beni yoruyor erkek kardeşim eve sabah 5 te girerken ben sadece yılda bir 12 de geldim sorun oldu sürekli dışarı çıkan para harcayan biri degilim annem parama karışıyor ve altin yap diyor evde altınlarını saklıyor ablam da benim paramın hesabini yapıyor zaten asgari ücret alıyorum yaşıtlarım arkadaşlarıyla tatile giderken ben babamla hep köye gidiyorum baban evde kuzenimle konuşurken yüzüme tükürdü kuzenine evdeki şeyleri anlatma ben oysaki kardeşim kapıya hasar vermiş onu söylemiştim annem boşanan kuzenimi kınıyor ve seni alan iki günde boşar diyor çok konuşuyorsun seni kapıya atarlar diyor evde hep yorgun ev kadını sürekli hastayim diyor benim herseyimi eleştiriyor bir anne kızına seni bosarlar kapıya atarlar die nasıl der