Ebru Şallı 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun DVD'si

makaleyazar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
60
41
Evet bir süre önce platese başladım fakat tembellikten bıraktım geri.

Göbeğime baktıkça hadi spor diyorum ama zor oluyor.

Plates sever biri olarak Ebru Şallı'nın 21 günlük kürünü uygulamaya karar verdim.

Bugün biraz kaslarımı açıp yarın güzel bir şekilde başlamak istiyorum.

DVD bu ilk olarak 1 saat 28 dakika olması gözümü korkutmuştu ama ilk 10 dakikası ısınma son 30 dakikası soğuma ve streç olduğundan rahatladım.

Var mı benimle başlayacak olan?

Pek kimsenin ilgisini çekmedi bu DVD galiba ama ben inanıyorum.

Çünkü daha önce plates yaparak vucudum çok güzl şekillenmişti.

Birçok spor programını deneyen biri olarak en etkisini plates olarak görüyorum.

Bugün 21 günlük kürün ilk gününü yaptım.

Hareketler zorluyor hepsini yapmak ilk etapta mümkün değil ama yapılmayacak birşey değil.

Ölçülerimi aldım hergün düzenli olarak yapacağım.

Belki yapmak isteyenler için fikir olur.En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

ben kaç kere başlayıp 10 dk içinde bıraktım bu dvd yi bir bilsen. kardiyo ağırlıklı çalışıyorum genelde hiç pilates yapmadım. bu benim için bayağı ileri seviye yarım yarım yapmakta motivasyonumu bozuyor keşke seviye seviye bir dvd hazırlasa ne güzel olurdu. ben de bugün spor salonunda aerobic seanslarına başladım. bi ara bayılcam sandım. ama aletli kardiyoda makine yardımıyla çalışıyorsunuz pilates ve aerobic de vücudunuzu çalıştırıyprsunuz dolayısıula çok daha etkili bence. çok eğlenceli.

ben kaç kere başlayıp 10 dk içinde bıraktım bu dvd yi bir bilsen. kardiyo ağırlıklı çalışıyorum genelde hiç pilates yapmadım. bu benim için bayağı ileri seviye yarım yarım yapmakta motivasyonumu bozuyor keşke seviye seviye bir dvd hazırlasa ne güzel olurdu. ben de bugün spor salonunda aerobic seanslarına başladım. bi ara bayılcam sandım. ama aletli kardiyoda makine yardımıyla çalışıyorsunuz pilates ve aerobic de vücudunuzu çalıştırıyprsunuz dolayısıula çok daha etkili bence. çok eğlenceli.

İlk başlarda yarım yamalak olmak durumunda kalıyor zaten hareketler çok ağır gerçekten.

Zeten Ebru Şallı da ilk 2 DVD'sinde en az 7-8 seans yapanlara öneriyormuş bu programı.

Aletlerle çalışmak da eğlenceli ama ben platesin vucuda verdiği şekili çok seviyorum.

Kas ağrıs bile beklediğim kadar olmadı bugün. Sonunda ki streç gerçekten çok işe yaradı.

Yinede sabah yataktan zor kalktım tabi :KK48::KK48:

İlk başlarda yarım yamalak olmak durumunda kalıyor zaten hareketler çok ağır gerçekten.

Zeten Ebru Şallı da ilk 2 DVD'sinde en az 7-8 seans yapanlara öneriyormuş bu programı.

Aletlerle çalışmak da eğlenceli ama ben platesin vucuda verdiği şekili çok seviyorum.

Kas ağrıs bile beklediğim kadar olmadı bugün. Sonunda ki streç gerçekten çok işe yaradı.

Yinede sabah yataktan zor kalktım tabi :KK48::KK48:

aletlerden çok sıkılıyorum yürü yürü yürü çevir çevir çevir hep aynı :) ay ben 10 dk yaptım bacağım yırtılıyor sandım. :-) 6 ayda 20 kg verdim şimdi sıkılaşma zamanım aerobic tam bana göreymiş birkaç güne kadar alışırım daha eğlenceli olur o zamn

aletlerden çok sıkılıyorum yürü yürü yürü çevir çevir çevir hep aynı :) ay ben 10 dk yaptım bacağım yırtılıyor sandım. :-) 6 ayda 20 kg verdim şimdi sıkılaşma zamanım aerobic tam bana göreymiş birkaç güne kadar alışırım daha eğlenceli olur o zamn

Süper kilo vermişsin :KK9::KK9::KK9:

Ben hiç denemedim aerobik ama eğlenceli görünüyor.

Zor olan kısmı geçmişsin sen kilo verdikten sonra sıkılaşmak daha kolay olur. :KK24::KK24:

daha önceki yıllarda jillian micheals 30 days shred ve yarım yamalak 6w6p yaptım
biraz salonda pilates geçmişim de oldu.

makaleyazar sana arkadaş olabilirim bu proğramı hep merak ediyordum.

daha önceki yıllarda jillian micheals 30 days shred ve yarım yamalak 6w6p yaptım
biraz salonda pilates geçmişim de oldu.

makaleyazar sana arkadaş olabilirim bu proğramı hep merak ediyordum.

Bende yapmıştım Jillian'ı ama nedense sevmedim onu kadının vucut hatları falan bi kaba geldi hep gözüme..

Bencede plates yap arkadaş ol bana :KK19:

Ben dün 2. günümü yaptım ama kas ağrılarım hep bacak basem kısmında göbekte pek birşey yok. Benimde büyük sorunum göbekte aslında her yer büyük sorun bende :KK48::KK48:

O göbek ve oblik sorunu bende de var
bugün 1. günümü yaptım bazı yerlerde tıkandım tabi zamanla alışacağımı düşünüyorum
Akşamları da eşimle 30-40 dk tempolu yürüyüşe başladık
Benim de yanmalar bacak ve basende oldu
Eğer beslenmeye de biraz dikkat edebilirsem farkı çabuk göreceğimi düşünüyorum.

O göbek ve oblik sorunu bende de var
bugün 1. günümü yaptım bazı yerlerde tıkandım tabi zamanla alışacağımı düşünüyorum
Akşamları da eşimle 30-40 dk tempolu yürüyüşe başladık
Benim de yanmalar bacak ve basende oldu
Eğer beslenmeye de biraz dikkat edebilirsem farkı çabuk göreceğimi düşünüyorum.

Yürüyüşle desteklemek çok daha etkili olur keşke bende yapabilsem.
Diyet yapamıyorum bu aralar nedense ama ilk fırsatta başlamak istiyorum.
Demekki bu DVD özellikle basenler ve bacak şekillendirme içinmiş.
21 gün sonunda çilek gibi bir karın DVD'di beni bekler o zaman

tatlıımm bende 22 sinden sonra yani cumadan sonra sana katılmayı düşünüyorum,ebrucuğumun bütün cdleri mevcut bende,yürüyüş +diyet+plates 3 lüsü her zaman süper etki ediyor :) gazamız mübarek olsun :)

tatlıımm bende 22 sinden sonra yani cumadan sonra sana katılmayı düşünüyorum,ebrucuğumun bütün cdleri mevcut bende,yürüyüş +diyet+plates 3 lüsü her zaman süper etki ediyor :) gazamız mübarek olsun :)
Evet aynen kesinlikle 3'ü birlikte yapıldığında hiç bir sorun kalmaz.

Bu arada ben geçtiğimiz günleri pek saymıyorum.
Hem atladığım günler oldu hem de tam hareketleri yapamadım o yüzden tekrar başlıyorum.
En baştan 21 güne :KK49::KK49:

Evet aynen kesinlikle 3'ü birlikte yapıldığında hiç bir sorun kalmaz.

Bu arada ben geçtiğimiz günleri pek saymıyorum.
Hem atladığım günler oldu hem de tam hareketleri yapamadım o yüzden tekrar başlıyorum.
En baştan 21 güne :KK49::KK49:
ben cuma günü katılıcam size :)
şiştim şiştim balon gibiyim :KK70:

maşallah çok güzel kilo vermişsiniz sade diyetlemi yoksa yürüyüş sporda yaptınız mı

X