Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ebru şallı ile skinny jeans yapıp güzel sonuç alan var mi ? 3 gündür yapiyorum biraz fark etti gibi ama bilemedim yapip olumlu ya da olumsuz sonuç alanlar bilgilendirebilir mi ?
bende ard arda olmasa da toplamda iki ay içinde 8 kez yaptım gerçekten böyle bile etlisini gördüm. sistemli bir şekilde bugunden itibaren başladım. videodan önce leslie 1 mil yapacağım sonuçları yazarım
iyi gidiyrdu güzel gidiyrdu ama adet dönemim yaklaşıyor karnım şiş eriyemiyrum diye saldım ama şunu anladım bunu yaparken yürüyüşlede desteklemek gerekiyor o zaman en kısa sürede çok güzel sonuç elde ediliyor denedim biliyorum . Bugün de ebru şallının yeni çıkan 3K dvdsine başlıycam bakalım onda sonuç alabilcekmiyim.
Merhaba bende jilian ile 13. Gündeyim aynı zamanda bugün ebru şallı skinny Jeans başladım ikisini aynı anda yapabilir miyim bilmiyorum sen programı bitirdin mi sonuçları nasış sıkılaşma oldu mu ve kaç cm oldu beni bilgilendirirsen çok sevinirim canım:)