Ece Erken 22 kiloyu nasıl verdi?

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Hamilelik sürecinde aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çeken Ece Erken, emzirerek kilo verdiğini söyledi.
ece_erken_dogum_kilo.jpg

2 ay önce anne olan Ece Erken, doğum sonrası kilolarından kurtulduğunu Instagram'da paylaştığı fotoğrafla herkese gösterdi.

Instagram'dan yorum yağdı

Erken'in takipçileri kısa sürede fotoğrafın altında duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

''Emzirerek 22 kilo verdim''

Sabah'ta yer alan habere göre Erken, "Hep çok zayıflamışsın diyorsunuz ya daha 8 kilo fazlam var. Eskiden 34 bedendim şimdi 36, hamilelik boyunca 30 kilo aldım. Emzirerek 22 kilo verdim. Spora yakında başlarım, Eymen'den fırsat kalırsa'' diye yazdı.

bu kadının hızla kilo vereceği belliydi. çünkü yıllardır zayıf zaten. vücudu kiloya alışkın değil. e birde dikkat edince böyle tadından yenmez oluyor :)

Sadece Ece Erken emzirdiğinden 22 kilo vermiş. Emzirme ile bu kadar sürede nasıl insan 22 kilo verebilir ki? Çevremde bir çok kadın emziriyor fakat kimse de çıkıp 22 kilo veremiyor. İnsanları bu şekilde kandırmalarını doğru bulmuyorum.

doğum ödemi vardı belki.
zaten bebek doğduktan sonra 5-6 kilo kendiğilinden gidiyor. bebek , suyu , plasentası vs . ile
ama 30 kilo çok almış bence.
şu ana kadar 7 kilo aldım.
ben emzirme döneminde kilo alanlardanım.
10 kilo kadar alıyorum emzirirken.
hoşaf , yiyecekler vs derken.
emzirdikçe acıkılıyor ki.

X