Erkek İnfertilitesi eczanemizde.com ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kyung

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
352
208
Arkadaslar gunaydinlar
proxeed plus ve arginmax men alacagim da eczanemizde.com fiyat olarak uygun fakat kapida odemesi yokmus... Daha once alisveris yapan ya da bilen arkadaslara sorum su: guvenilir midir? Kartli alisveris yapilir mi burdan
Baska onerilere de acigim

Bende az önce eczanemiz.com dan arginmax sipariş ettim.. ve kapıda ödeme ile istedimo_O

Mail geldi bile onaylanmıştir diye. Istersen bize gelince sananlar ederim..

Canım dün aradılar kapıda ödeme olduğu için telefon ile onaylama alıyorlarmiş. Bizde onayladık ve bugün elimde. Kutunun başı jelatin ile kaplı yani bir açılma söz konusu değil. 99tl verdim toplamda. Çok şükür bi aksilik çıkmadı tavsiye ederim herkese..

Eklentiler

• 20150228_115314.jpg
    20150228_115314.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 98
Canım dün aradılar kapıda ödeme olduğu için telefon ile onaylama alıyorlarmiş. Bizde onayladık ve bugün elimde. Kutunun başı jelatin ile kaplı yani bir açılma söz konusu değil. 99tl verdim toplamda. Çok şükür bi aksilik çıkmadı tavsiye ederim herkese..
Çok iyi 99 TL bize 140 TL dediler mağazasında doktor önerisiyle gittiğimiz için 115 TL ye verdiler kargoyu siz mi ödediniz?

Çok iyi 99 TL bize 140 TL dediler mağazasında doktor önerisiyle gittiğimiz için 115 TL ye verdiler kargoyu siz mi ödediniz?

Evet kargo ücretini de biz verdik toplamda 99tl 1425287977909.jpg

Siz nezaman dan beri kullanıyorsunuz bi faydası oldu mu :KK17:

Evet kargo ücretini de biz verdik toplamda 99tlEki Görüntüle 1437773

Siz nezaman dan beri kullanıyorsunuz bi faydası oldu mu :KK17:

bir dahakini oradan alırım bende. biz kullanmaya başlayalı 10 gün oldu daha. 2. tüp bebek denememiz negatif olunca doktor spermden dolayı döllenme problemi oluyor yumurta ile sperm birleşiyor ama sperm geriye kalan işlevini getirmiyor bunun için bir sonraki tedaviye kadar bitkisel vitamin takviyesi kullanalım dedi bunu önerdi biz gene aktarcılara gidip ginseng karışımlı macunlar falanda aldık inşallah fayda eder. Siz yeni mi kullanmaya başladınız tüp bebek denemeniz var mı?

bir dahakini oradan alırım bende. biz kullanmaya başlayalı 10 gün oldu daha. 2. tüp bebek denememiz negatif olunca doktor spermden dolayı döllenme problemi oluyor yumurta ile sperm birleşiyor ama sperm geriye kalan işlevini getirmiyor bunun için bir sonraki tedaviye kadar bitkisel vitamin takviyesi kullanalım dedi bunu önerdi biz gene aktarcılara gidip ginseng karışımlı macunlar falanda aldık inşallah fayda eder. Siz yeni mi kullanmaya başladınız tüp bebek denemeniz var mı?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bogusanlar-buyrun-beraber-yol-alalim.800559/

Buyur gel sende orda dertleşiriz benim Hikayem ilk sayfada..

Canim cok sagol.. Suan icin kullandigimiz takviyeler var bitince alirim arginmaxi

X