Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bazıları bu dünyada bulamıyor sanırım..
allah izin vermişse kaderde varsa bulur yetkili merci değiliz sonuçta bilemeyiz derdiniz ne ki bu kadar merak ettimarkadaşlar canım okadar yandıki okadar çok bunalttılarki beni peki onlarda cezalarını çekeceklermi eden bulurmu gözümün önünde kıvrandıklarını görmek istiyorum ya kimse için kötü düşünmezdim ben ama bunların sürünmesini istiyorum çok üzdüler beni
Olsun, öbür dünyadaki hesap adaletli olan zaten...
galiba muhattap olduğunuz kişi psikolojik olarak çok sağlıklı biri değil anladığım kadarıyla. O yüzden hiç muhattap olmayın.eden bulur mutlakaeğer onun istediğini kabul etseydim benden iyisi yoktu etmedim aslada etmem benden kötüsü yok
konu sahibi edeni bulanı bırakın sizi taciz ettiğine dair kanıtınız var mı? gören biri mesaj, mail... vs varsa açın davanızı eden bulsun işte.ilk defa bugün ettim beddua ama dayanamadım konuyuda özetle şöyle anlatıyım birisi musallat oldu bana çalıştığım yerde bende şikayet ettim.ettim diye bana olmadık iftiralar attı kocama kadar aradı mahvetti beni.niye böyle yaptın diye soruluncada psikolojim bozuk ilaç kullanıyorum diyo ( allahtan aradığında ben kocamın yanındaydım tek tesellim bu. ama inşallah ettiğini bulacak bulsun çok dua ediyorum çok