Saç Rengi ve Saç Boyama Efektli olan fotografimdaki kızılı nasil tutturucam

candy4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.830
1.663
133
Kizlar 3 hafta once sari sacimi kizil yapdim bi ev isiginda orjinal fotograf bide bugun oylesine cekip efekt verip o rengine bayildigim fotografi ekliyorum
Tam olarak o efektli haline bu sacimla nasil kavusabilirim.
Elimde palette yogun kizil ve sarap kizili var ikisini karistirsam nasil olur nasil bi kizil ortaya cikar bu sacimin uzerine ?

Eklentiler

• 20190531_181959.webp
    20190531_181959.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Uzun yillar kizil kullandim sarap rengi olur sorun yok boya ama kizil cabuk akar nihayetinde renk 10 gunde diger fotoya doner

Uzun yillar kizil kullandim sarap rengi olur sorun yok boya ama kizil cabuk akar nihayetinde renk 10 gunde diger fotoya doner
Cevap icin tesekkur ederim Elimdeki boyalarla bu renk olurmu
Peki napicam rengin oturmasi icin hicmi oturmuycak hep akicakmi bu boyle

Olur tabiki ilk boyamaya kizil tam oturmuyor ama ayda bir olmuyor max 20 gunde bir mutlaka boyaman lazim kaldiki saclarin sariymis inan ki surekli boyanmak isteyecek yaz da geldiki hergun dus alirsan cok degisiyor renk

Akmasini bekle canim akinca bu hale gelir alt tonun kahverengi mi sariysa hemen doner bu renge

Olur tabiki ilk boyamaya kizil tam oturmuyor ama ayda bir olmuyor max 20 gunde bir mutlaka boyaman lazim kaldiki saclarin sariymis inan ki surekli boyanmak isteyecek yaz da geldiki hergun dus alirsan cok degisiyor renk
Evet zaten sari oldugu icin hemen tutucagini dusunup kendim boyadim oylede oldu
Ilk 1 hafta cok canli parlak bi renkti suan bu halde
O zaman boya vaktim gelmis
Kullanimi bakimi Cok zorr ama napalim gülü seviyoz dikenine katlancaz mecbur
Bu kadar sık boyamak zorunda kalcam Yipranmasindanda korkuyorum oda ayri bi dert

Akmasini bekle canim akinca bu hale gelir alt tonun kahverengi mi sariysa hemen doner bu renge
Sarinin ustune boyadim akmis oldugu renk bu
3 hafta oldu ama akip sari olmadi kahvelesiyor sanki yikandikca
O efekt yapip cektigim resmimi cok begendim tam olarak hep oyle olsun istiyorum🤔🤩

Kuaforde calstgm zaman kirmizidann sariya donmesi grrekenn bir sac vardi. Mavi sampuanla yikattim kiza sacini mor degil dirrk mavi sampuan arti kepek sampuani zaten altta da sari oldugu icin akti boya ayni bu renk olmusti cok tatli soluk bir kizildi isilti gibi duruyordu

Kuaforde calstgm zaman kirmizidann sariya donmesi grrekenn bir sac vardi. Mavi sampuanla yikattim kiza sacini mor degil dirrk mavi sampuan arti kepek sampuani zaten altta da sari oldugu icin akti boya ayni bu renk olmusti cok tatli soluk bir kizildi isilti gibi duruyordu
Iste ben aktikdan sonraki o soluk goruntuyu istemiyorum 2. Fotografta belli zaten canim soluklasti baya daha canli parlak gorunen o kizili istiyorum
Bu haliyle uzerine hangi boyayi kullanirsam o kizil olur dogru rengi bulursam hep onunla devam ederim boyamaya

Iste ben aktikdan sonraki o soluk goruntuyu istemiyorum 2. Fotografta belli zaten canim soluklasti baya daha canli parlak gorunen o kizili istiyorum
Bu haliyle uzerine hangi boyayi kullanirsam o kizil olur dogru rengi bulursam hep onunla devam ederim boyamaya
Ayy canim ben tam tersini alamisim k bakmaa 😁 ben de soluk rengi sevdigm icin kafam ona gtti herhalde 🤨

Evet zaten sari oldugu icin hemen tutucagini dusunup kendim boyadim oylede oldu
Ilk 1 hafta cok canli parlak bi renkti suan bu halde
O zaman boya vaktim gelmis
Kullanimi bakimi Cok zorr ama napalim gülü seviyoz dikenine katlancaz mecbur
Bu kadar sık boyamak zorunda kalcam Yipranmasindanda korkuyorum oda ayri bi dert
Tutmada sorun olmuyor ama kaliciligi problem iste aslinda bundna sonra naturel olan serilerini alirsan hic yipratmiyor garnier naturals cok iyi bu konuda

Back
X