efkarlandım yardım

liabrendl

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
658
311
Arkadaşlar merhba bikac gundur canım sıkkın erkek arkadaşım ögretmen muzık ogretmenı anasınıfnda ordan bıkiz yası en fazla 20olan bı kız erkek arkadasımı eklems bıkctanede erkek eklemiş erkek arkadaşımı ogün .sevgilim mesaj attı kabul ettm kreşten ve şurdan eklemşler ayıp olur bılgn olsun diye bana.. zaten hep söyler ıcım rahat olsun dıye lıstesı flnda acık 2 gun sonra fln baktm arkadas lıstesnde yok o kız. kıza baktım kız facebooka sözler paylasıp duruyor bu arada neden böyle güvenin sarsılmış takılıysn dıyceksnz ayrı oldugumuz dnem vardı 2bucuk ay o donemde bı kadınla ılıskısı olmuş bız barışınca kadın aramış sevgılımı demış mesaj atcam ayırıcam fln fılan ondan beri aslında doğal bişey ayrıydık olmuş ama güvenim sarsıldı. neyse derdim o kız şuan kendmı yıyıp bıtırdım neden yok lıstesnde artık .o sözler sevgılımemı?

Son düzenleme:
ben tam anlayamadım yazınızdan. ama tesadüfte olabilir, belki kızın erkek arkadaşı vardı o sildi, kızın erkek arkadaşıyla arası bozuktu falan

Olayların kronolojik sıralaması önemli, kız ne zaman ekledi, siz ne zaman ayrıydınız falan.
Size her ekleyeni filan açıkça söylüyorsa negzel, ama neden silişmişler bunlar, sevgilinize sormadınız mı?
Ama zannetmiyorum, bi kadınla ilişkisi olmuş diye siz şimdi dişi sinek uçsa onu mu bibiklediydi acaba dersiniz, normal yani. Hem kim olduğunu öğrenince ne olacak ki kadının kim olduğunu, adam sizin işte, boşverin.

Arkadaşlar merhba bikac gundur canım sıkkın erkek arkadaşım ögretmen muzık ogretmenı anasınıfnda ordan bıkiz yası en fazla 20olan bı kız erkek arkadasımı eklems bıkctanede erkek .sevgilim mesaj attı kabul ettm kreşten ve şurdan eklemşler ayıp olur bılgn olsun diye bana.. zaten hep söyler ıcım rahat olsun dıye lıstesı flnda acık 2 gun sonra fln baktm arkadas lıstesnde yok o kız. kıza baktım kız facebooka sözler paylasıp duruyor bu arada neden böyle güvenin sarsılmış takılıysn dıyceksnz ayrı oldugumuz dnem vardı 2bucuk ay o donemde bı kadınla ılıskısı olmuş bız barışınca kadın aramış sevgılımı demış mesaj atcam ayırıcam fln fılan ondan beri aslında doğal bişey ayrıydık olmuş ama güvenim sarsıldı. neyse derdim o kız şuan kendmı yıyıp bıtırdım neden yok lıstesnde artık .o sözler sevgılımemı?
düzenledim:KK12:

Olayların kronolojik sıralaması önemli, kız ne zaman ekledi, siz ne zaman ayrıydınız falan.
Size her ekleyeni filan açıkça söylüyorsa negzel, ama neden silişmişler bunlar, sevgilinize sormadınız mı?
Ama zannetmiyorum, bi kadınla ilişkisi olmuş diye siz şimdi dişi sinek uçsa onu mu bibiklediydi acaba dersiniz, normal yani. Hem kim olduğunu öğrenince ne olacak ki kadının kim olduğunu, adam sizin işte, boşverin.
ya yeni oldu o ayrıyken birlikte olduğu kadın farklı bu olay birkaç gün önce oldu yani ekleme gecen hafta cuma oldu pazartesi silişmiş kızmı silmiş benimkimi bilmiyorum ama sorarsam vereceği tepkiden korkuyorum sonucta güvensizlik olur sorarsam

Sevgilinin calıstıgı yere git bence bir.Kızı gör bak bakalım nasıl davranıyor oradan anlarsın.Kız bir kac tane daha erkek mi eklemis yoksa sevgilin mi eklemis erkekleri? Orayı anlamadım ama belkide erkek arkadası görüp ona atar yapmıstır sildirmistir tüm erkekleri.Sonrada kavga cıkmıstır.Var cünkü öyle olaylar.En iyisi git bir bak derim

Sonra biz neden kadınlar kulübünden cıkmıyoruz :KK51:

bak kızın yazdıklarını paylaşıyorum Modernleşmek adı altında kadınlasmanıza karsıyım Gülüşü güzel insanları üzmeyin onlar en icten yaralanmıstır.. Başladığım bi iliskiyi kolay kolay bitirmem ya gider yalan dolan aşklara meze olursun, ya kalırsın en güzel ben severim senii Elinden geleni değil gönlünden geleni yap bunlaRI DÜN paylaşmış hemen silindiği gün değil yani.. belkide tesadüf o zaman neden silindi :KK17:

ya yeni oldu o ayrıyken birlikte olduğu kadın farklı bu olay birkaç gün önce oldu yani ekleme gecen hafta cuma oldu pazartesi silişmiş kızmı silmiş benimkimi bilmiyorum ama sorarsam vereceği tepkiden korkuyorum sonucta güvensizlik olur sorarsam

erkek arkadaşınızın şifresini biliyor musunuz?

Sevgilinin calıstıgı yere git bence bir.Kızı gör bak bakalım nasıl davranıyor oradan anlarsın.Kız bir kac tane daha erkek mi eklemis yoksa sevgilin mi eklemis erkekleri? Orayı anlamadım ama belkide erkek arkadası görüp ona atar yapmıstır sildirmistir tüm erkekleri.Sonrada kavga cıkmıstır.Var cünkü öyle olaylar.En iyisi git bir bak derim

Sonra biz neden kadınlar kulübünden cıkmıyoruz :KK51:
ya belkide yavsadı benimkine benimki sildi oda olabilir. ya öyle bir kıza bakmaz diye düşünüyorum kız ergen ya bide allaın gücüne gitmesin ama baya çirkin ama gelde bana anlat bu arada biz ayrı şehirlerdeyiz ailelerimiz biliyor mayısta ailesiyle tanıscam annesini flan tanıdımda babasını görmeye gitcem

ya belkide yavsadı benimkine benimki sildi oda olabilir. ya öyle bir kıza bakmaz diye düşünüyorum kız ergen ya bide allaın gücüne gitmesin ama baya çirkin ama gelde bana anlat bu arada biz ayrı şehirlerdeyiz ailelerimiz biliyor mayısta ailesiyle tanıscam annesini flan tanıdımda babasını görmeye gitcem
Kızı ekle bence sen kendi hesabından.Profil resminide sevgilinle yap.Belki bir ise yarar kücükte olsa.Eger öyle bir durum varsa uyanır belki

zaten sabah dedim arkadaşımı erkek arkadaşı aldatmış kız yakalamış sonra bana sordu kesinlikle affetme dedim basitmiş adam karakteri yokmuş flan hani kızım sana dşyom gelinim sen anla:KK52:

Kızı ekle bence sen kendi hesabından.Profil resminide sevgilinle yap.Belki bir ise yarar kücükte olsa.Eger öyle bir durum varsa uyanır belki
ayy asla yapmam ayrıca zaten profil resmimiz var ve ilk ekleştikleri gün benim sevgilimin doğum gününde yaptığım video var tüm arkadaşları kutladı en sonda ben erkek arkadaşımda videonun altına kalbimin sahibi diye adımı söyleyip yorum yazmış kız beğenmiş bunu ilk gün zaten varlığımdan haberdar

bence ortada bir sıkıntı yok.
çok ufak detaylar bunlar,bu kadar takılmayın derim
aldatsa zaten elbet çıkacak ortaya
niyeti aldatmak olanı naparsan yap durduramazsın ayrıca.
o yüzden sadece güven.

ama tesadüftür o ya, bence kızın erkek arkadaşı vardı o sildirdi listesinden erkekleri aralarıda limoniydi biraz,sonra ayrıldılar kızda o paylaşımları yaptı,
bende öyle düşünüyorum bir yandan ama ergen işte benimkini ekledi o ekledi biliyorumda erkek arkadaşım kabul etti ya yavsadı benimki tersledi sildi yada bilmiyorum ona bakacagını düşünmüuorumo_O

X