Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben görüyorum izmir ege üniversitesinde ama hala doktorumuzu görmedim testler yapıyoruz genetik test istendi 45 gündür sonucun çıkmasını bekliyorum ama daha Bilmiyirum hani ücret ne olacak ne kadar vereceğiz filan die. Eşim azospermEge Üniversitesinde tüp bebek tedavisi gören varmı merak ettiğim konular var arkadaşlar
Ben daha 1 buçuk yıllık evliyim egeye gidiyorum öyle Bi kural yokki 3 yıllık filan. 3 yıllık evli olanlarda ücret farkı oluyormuş Bi bayanla konuştum 6 yıllık evli iş 2500 TL sadece vermiş biz bilgigim kadarıyla 13 bin filan vereceğiz aman oluşumda tutsunTüp Bebek Merkezleri - Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar
Canim napiyosun senin dondurulmuş mu vardi dondurulmus da 3 ay aramiyolarmis. Taze de 3 ay koyuyorlarmis cunku sperm ve yumurtalik uzerindeki etkisi gecmiyormus hemen bilgi vermek istedim yeni gorustum Yok daha tedavi bâslamadilar kovit olduk regl bekliyorum canimwww.kadinlarkulubu.com
İlaçlar raporlu çıkıyor sen para vermiyorsun yumurta toplancağı gün sadece ücret ödüyorsun o kadarBen görüyorum izmir ege üniversitesinde ama hala doktorumuzu görmedim testler yapıyoruz genetik test istendi 45 gündür sonucun çıkmasını bekliyorum ama daha Bilmiyirum hani ücret ne olacak ne kadar vereceğiz filan die. Eşim azosperm
Ben bir buçuk yıllık evliyim ama yinede raporlu çıkarım ücret sizce ne kadar roderizİlaçlar raporlu çıkıyor sen para vermiyorsun yumurta toplancağı gün sadece ücret ödüyorsun o kadar
Parayla ödersen 2500 falan buluyor ilaçlarBen bir buçuk yıllık evliyim ama yinede raporlu çıkarım ücret sizce ne kadar roderiz
Parayla ödersen 2500 falan buluyor ilaçlar
Bnim yumurta toplandı ama döllenmedi parayı da geri verdilerBen bir buçuk yıllık evliyim ama yinede raporlu çıkarım ücret sizce ne kadar roderiz
Dollenmeyince gerimi veriyorlarBnim yumurta toplandı ama döllenmedi parayı da geri verdiler
Evet transfer olmayınca yatırdığın parayı veriyorlarDollenmeyince gerimi veriyorlar
Neden 13 binBen daha 1 buçuk yıllık evliyim egeye gidiyorum öyle Bi kural yokki 3 yıllık filan. 3 yıllık evli olanlarda ücret farkı oluyormuş Bi bayanla konuştum 6 yıllık evli iş 2500 TL sadece vermiş biz bilgigim kadarıyla 13 bin filan vereceğiz aman oluşumda tutsun
Tahmini Bi şekilde bu rakamı verdim çünkü burda yaptıranlar la konuştuğum da 9, 11,13, 16 dien olduNeden 13 bin
Bende bilmiyorum ki kuzum bende durum yok die devlet die buraya gdiyorum konuşanlar bu rakamları verince bende şaşırmıştım.Allah Allah çok enteresan devlet değil mi bu
Rabbım nasip ederde tüp bebek bölümüne geçersem sağlıklı bilgiye ulaşabilecem inslalhBence doğru değil ama bilmiyorum![]()
0Rabbım nasip ederde tüp bebek bölümüne geçersem sağlıklı bilgiye ulaşabilecem inslalh
Senin tüp bebek mi sorun neBenim Mart’ta randevum var bilgi vereceğim
ALLAH YARDIMCIN OLSUNMorfoloji ile ileri hareket