- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #1.621
cevapların için çok çoooooook teşekkür ederim.ohss yi yumurtalarım verilen ilaçlara aşırı tepki vermişti.karnım şiş gergin sürekli mide bulantısı karnımın her yerinde ağrı ve sürekli rahatsızlık huzursuzluk vardı.aldığım sııvı ile idrar çıkışımda dengesizlik vardı içtiğimin yarısı kadar bile çıkamıyordum.sonra hiç idrara çıkamadım.2 gece böyle geçirdim ertesi gün doktoru aradım hemen gel dediler.gittim gder gitmez yatırdılar hastaneye 12 gün kaldım.sürekli kilo aldım birde 12 kilo kadar bunun 10 kilosusunu 6 günde aLDIM:)
gecelik diz altında var benim o olur mu bir de yazlık geceliğim kısa kollu acaba yeni uzun kollu mu alsam.benim transfer muhtemelen 23 nisan haftasına denk geliyor.
önerilerini dikkate alacağım cnm.(su ve tuvalet ile ilgili)tekrar teşekkür ederim sevgiler...
ya benim de özellikle şu tranferden sonra kasıklarımda ağrı, özellikle tuvalete sıkışınca çok baskı yapıyor belimi doğrultamıyorum, bir gidip bir gelen ama cumartesiden beri sürekli olan mide bulantım, biraz baş ağrısı biraz halsizlik uyku halim faln var. kullandığım ilaçların yan etkilerinde de bunlar var, amaaaa yumurta da benden çok toplanmıştı biliyorsun 28. işte bende acaba ohss sendromu mudur diye düşündüm. daha 10 dk önce yine aradım, hemşire idrarımı sordu, yani çok afedersin idrar derken sıvı olanda bir problem yok ama katı olanı transferden yani cumartesiden beri hiç çıkarmadım. hadi cumartesi günü epey kustum midem boşaldı desem bugün bence artık çıkmam gerekiyor değilmi. yemem fena değil. kilomu ölçtüm yok öyle kilo almamışım. hemşire 3 buçuk lt su iç dedi ve osmolok şurup iç bir kapak dedi. yine 3'ünde gel dedi.
canım gecelik hiç yeni almana gerek, elinde ne varsa onu getir, zaten 2 saat sonra kolayca değiştirip kendi üzerini giyip yürüyerek evine gideceksin. askılı gecelik abes olur ama kısa kollu ya da uzun kollu, diz altı gecelik gayet uygun olur, geldiğin zaman göreceksin. dedim ya elbiseyle gelen vardı, hiç üstünü değiştirmeden girdi içeri.
pelincim (pelindi demi) sen bana ymurta toplamaya kadar çok yardım ettin şimdi sıra bende. mesela çok suyu senden duyup ta ne zaman başlamıştım, belki sırf bu yüzden hafif geçiriyorum..