- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #1.641
canım Allah gönlüne göre versin ben de yaza düşünüyom ama türlü türlü rahatsızlıklar var öncesinde hallaetmek lazım ege üni. nasıl araştırdın mı ben izmire çok uzaktayım ancak herşeyi planladıktan araştırdıktan sonra gidebilirim süreç hakkında bilgi verebilir misin şimdiden hayırlı olsun
açık olayım kesinlikle çok ilgililer , belki özelde görmediğin ilgili devlette göreceksin.. birde devlette çalışan bir doktorun yada hemşirenın yanlış yapma lüksü yok .özeldekiler gibi ört bas edilmez bu durum (devlette en üst amir sağlık bakanlığıdır yani kimse şikayet edilmeyi göze alamaz) biz hastaların hakları daha fazla devlette.. oyuzden de işlrini çok iyi yapıyorlar..
sen direk tüp bebek yada aşılama için geleceksin sanırım.. benim önce klinikte başlayan hikayem var.. ben 30 kasımdan bu yana hastane ile içli dışlı oldum diyebilirim :) kadın doğum - infertilife - genetik- nihayetınde tüp bebekle son bulan bir serüvenim var..
ilk ön görüşmede doktorun senden istedıklerı tahliller olacak ve bir sonraki kayıt yaptırtmak için sana 1ay süre tanıyacak..
dahiliyeden '' evet hastada problem yok'' denılen bir rapor (bildiğin çekaptan geçiyorsun benım 15gunluk nabız atıslarıma kadar istediler)
hormon analizleri
rahim filmi
nufus kayıt orneği eşin ve senın için (2 adet) ,vesikalık foto..kımlık fotokobılerı,eşinin calıstıgı yerden bordro vs belge.. bunları ilk ön görüşmede gerekli evrakları eline verecek zaten
smear testin eşindende sperm testi.. eşler için sperm verdikten sonra hastanenin gusulhanesi var.. sırayla alıyorlar içeri..özellıkle evi uzak olanlar için.. ilk seferde veremezse eşin spermini hemşire istersenız otelde bi oda tutun yada eşinizi çağıraım diyormuş..
dahiliyede tahlil için egede yaptırcaksanız internetten 20-24 arası randevu almanız gerekıyor..
Rabbim size şifalar versin... hepimiz bebişlerimize kavusuruz insallah