- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #1.561
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor.Transferide genelde 2-3 gün sonra yapıyorlar.Bende dondurulmuş kullanılmadığı için bilemiyorum ama yumurta toplanır toplanmaz eşim sperm vermişti.Sanırım senin yumurtalar toplanınca spermleride çözdürmüş olurlar.Malesef egenin kötü tarafı hiç bilgi alamaman.Onlar birşeyler yapıyorlar ve hiç bilgi vermiyorlar.İstersen ilk muayeneye gittiğinde hemşireye sor. Byrama gidip gitmemek senin bileceğin birşey.Ama gösteri hazırlamak zor olur diye diye düşünmüştüm.Zaten ilk günler haricinde dinlenmek şart değil.Özellerde transferden sonra çalışabilirsin diyorlar.Ama ege 20 gün rapor veriyor.Tutacaksa zaten her şartta tutuyor. Transferden sonra durumuna bakarak karar ver istersen.[/QUOTE]
Yanlış yazmadınız değil mi? transfer sonrası ben asıl dinlenme şart diye biliyordum. o zaman en önemli dinlenmem gereken zaman iğne olduğum zamanlar mı? gösterimi neredeyse hazırladım, erken ve hızlı başlamıştım her türlü ihtimale karşın. ya acaba ben regl miyim??? eğer deilsem normal zamanımda olur muyum ki tekrar.. yoksa bir dahaki aya mı kalır... bir de iki üç gün gelir sonra gelmezse al sana iyice kafa karışıklığı.. doktorlar da acaba benim regl olup olmadığımla ilgili kesin yargıya varabilecekler mi... bunlar var ya hep stres ürünleri.... offff off
Yanlış yazmadınız değil mi? transfer sonrası ben asıl dinlenme şart diye biliyordum. o zaman en önemli dinlenmem gereken zaman iğne olduğum zamanlar mı? gösterimi neredeyse hazırladım, erken ve hızlı başlamıştım her türlü ihtimale karşın. ya acaba ben regl miyim??? eğer deilsem normal zamanımda olur muyum ki tekrar.. yoksa bir dahaki aya mı kalır... bir de iki üç gün gelir sonra gelmezse al sana iyice kafa karışıklığı.. doktorlar da acaba benim regl olup olmadığımla ilgili kesin yargıya varabilecekler mi... bunlar var ya hep stres ürünleri.... offff off