- Konu Sahibi egeada2012
-
ben de 4 gündür diyetteyim şuan midem gurul gurul ötüyor açlıktam ama yemiyorum:)) yazdıklarını okuyunca wallahi hepsinden canım acayip istedi özellikle mercimek köftesi ve sigara böreği :)) boşver canım üzülme artık olan olmuş...yarın telafi edersin daha az yersin
devam edecekmisin canım?
Bu konuyu acan egeada arkadasimiz bir tavuk gögsünü üce bölüp yiyordu sanirim sende böyle yapabilirsin cünkü o bu sekilde yaparak güzel kg verdi umarim yardimci olabilmisimdir
bugün 4. günüm. tartılmadım ama bana pek veremiyormuşum gibi geliyor. sanırım regl yüzünden olan şişlikten dolayı.
ayrıca NUR35NUR seni tebrik ederim :) ben de göreyim artık şu 50'li rakamları. :)
twistimi sipariş verdim internetten. o da gelsin, gidecek inşallah kilolalarım. :)
Kesin verirsin canım tabi tam uyarsan... senin kilon kaç?
BÖYLE FIRSAT GÖRÜLMEDİ - Jimnastik için spor malzemeleri sahibinden.com'da - 68534494
Twister Disk Bel İnceltici Twist Pilates Gym Z9R GittiGidiyor'da 56824309
Bu ikisi arasında kararsız kaldım. hangisini alayım?
BÖYLE FIRSAT GÖRÜLMEDİ - Jimnastik için spor malzemeleri sahibinden.com'da - 68534494
Twister Disk Bel İnceltici Twist Pilates Gym Z9R GittiGidiyor'da 56824309
Bu ikisi arasında kararsız kaldım. hangisini alayım?
ya millet ne bekliyor ben anlamadım sanki aldığımız kiloları bir günde almışız gibi pat diye kilolar gitsin istiyorlar ben 1 bucuk senedir bu işin içindeyim ya yardımcı olmak için birileri burda güzel bir şeyler paylaşıyor kimisi daha okumadan kilo veren varmı ki diye soruyor kimisi çıkmış sağlıksız diyor kimisiben niye az kilo verdim hani çok verecektim diyor yorumları kaçırmdan okumaya çalışıyorum topik açan kişi ben değilim ama onun adına üzülüyorum yani gerçekten kilo vermek isteyen ve kilo bile değilde gr bile eksilince mutlu olacak insanlarla paylaşım yapar isek eminim daha güzel motive oluruz.[/QU
cnm kılo vermek ıstemeyen kısı emın olkı buralar yorum yapıp merak etmez ayrıca bursuru dıyet deneyıpte veemeyen var yada aynı dıyetı yapıp bazı yerde eksık yapan varkı arkadaslarına sorarak yardım ıstıyor eksıklerını gıdermek ıcın sen yorumlardan rahatsız oluyorsan ısım lıstesı çıkar verde yazmasın o zaman ınsanlar yada topık ac kendıne baskarının adına uzulme resmen ınsanları asağılamısın
benim kimseyi aşağılamak gibi bir niyetim yok yorumları dikkatli okursanız ne demenk istediğimi anlarsınız.kilo veririken enz spor ve diyet kadar motive olmakta çok önemli bazı insanlar ki sadece burda ki kişilerden bahsetmiyorum çevremizdede çok görüyoruz bir kelimesi ile bütün hevesimizi kırabiliyorlar ben bundan bahsediyorum yoksa tabiki burası paylaşım alanı aklımıza takılanları yanlışlarımız konuşuyoruz ama kelimelrimiz ile birbirimizi motive etmeliyiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?