Egzama

Giray egem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
34
17
3
37
1 yasindaki oglumun kollarinin ic kismi kasinip kizariyodu bugun egzama oldugunu ogrendim alerji olabilir dedi kisa sure once bal verdim ve deterjanini degistirdim onlardan olabilir mi kuzusu egzama olan yada bilgisi olan var mi

egzamadan olabılır deterjanı çift duruluma yapın mutlaka balda vermeyın bır sure.... duştan sonra nemlendırın bebekler için iyi nemlendırıcıler mevcut çok kalın gıydırmeyın endışe etmeyın...

egzamadan olabılır deterjanı çift duruluma yapın mutlaka balda vermeyın bır sure.... duştan sonra nemlendırın bebekler için iyi nemlendırıcıler mevcut çok kalın gıydırmeyın endışe etmeyın...
Teşekkür ederim bende öyle yapiyorum krem ve nemlendirici suruyorum inşallah gecici bi durumdur

benim kızımda da aynı sorun vardı. hatta iki cildiyeye götürdük. kırmızı kırmızı kaşınan şekilde kolunda sırtında oluşmuştu. şu an 29 aylik bitti gibi. doktor bize de egzama demişti ve şu nemlendiriciyi önerdi biz çok memnun kaldık. bebekliğinden beri onu kullanıyorum sizde deneyin belki iyi gelir Bioderma Atoderm Preventive Nourishing Cream 200ml

benim kızımda da aynı sorun vardı. hatta iki cildiyeye götürdük. kırmızı kırmızı kaşınan şekilde kolunda sırtında oluşmuştu. şu an 29 aylik bitti gibi. doktor bize de egzama demişti ve şu nemlendiriciyi önerdi biz çok memnun kaldık. bebekliğinden beri onu kullanıyorum sizde deneyin belki iyi gelir Bioderma Atoderm Preventive Nourishing Cream 200ml
Peki
benim kızımda da aynı sorun vardı. hatta iki cildiyeye götürdük. kırmızı kırmızı kaşınan şekilde kolunda sırtında oluşmuştu. şu an 29 aylik bitti gibi. doktor bize de egzama demişti ve şu nemlendiriciyi önerdi biz çok memnun kaldık. bebekliğinden beri onu kullanıyorum sizde deneyin belki iyi gelir Bioderma Atoderm Preventive Nourishing Cream 200ml[/QUOT bize dr umuz biseye karşı alerji oldugu icin egzama olmus dedi sizede öyle bisey dedi mi niye egzama olmus alerji testi yaptirmadik daha

Benim kızım iki yasında 1 aylıktan beri bileklerinde ve dirsek iç tarafında oluyor, ben bebek banyosu yaparken bebek sabunu kullanmıştım ondan oldu diye kahrediyorum kendimi,tabi cildi hassas ondan da olabilir ,çocuk Dru kortizonlu merhem verdi kaşıntı kızrma sulanma çok olunca sürüyordum,sonra cildiyeye götürdük corasatin diye kortizonsuz pediatrik merhem verdi hafif kalıntılarda bunu kullanım dedi,çok döküntü olursa kortizonlu kullanın dedi;ara ara nüksediyor geçmiyor bir türlü ;
Ama dikkat ettim çocuk terleyince,eliyle meyve veya ıslak başka şey yiyip bileklerine yiyecek sıvısı bulaşınca,turşu gibi mesela hemen azıtıyor kaşıntı,
En son geçen de yine azıtınca eşim sirkeli su ile sildi,rahatladı bayağı,sirke bütün mantarımsı bakterileri nötralize ediyormuş mikrop kırıyor muş o yüzden dedi en iyi yöntem sirke diye,ama huylanıyor tabi sürdürmüyor pek, pamukla sürüp biraz bekletip durulamak ile yarar,geçmiş olsun umarım sizde bizim gibi uğraştırmaz çok

Bize dr umuz biseye karsi alerji olmus ondan egzama dedi size öyle bisey dedi ki niye olmus alerji daha alerji testi yaptirmadik biz

bana da öyle dedi çocuk doktorum süt alerjisi diye. emziriyordum o zamanlar süt peynir yumurta her şeyi kestim yine oluyordu. cildiye kortizonlu krem verdi sürünce hemen geçiyordu ama kortizonlu diye sürmek de istemiyordum. bioderma bize iyi geldi belki geçeceği vardı bilemiyorum ama Allah şifa versin.

bana da öyle dedi çocuk doktorum süt alerjisi diye. emziriyordum o zamanlar süt peynir yumurta her şeyi kestim yine oluyordu. cildiye kortizonlu krem verdi sürünce hemen geçiyordu ama kortizonlu diye sürmek de istemiyordum. bioderma bize iyi geldi belki geçeceği vardı bilemiyorum ama Allah şifa versin.
Malasef bende kortizonlu krem kullanmak zorunda kaldım:110:

Ne zaman dir var peki nasi basardinuz canim cok caresiz kalıyorum ya ben bi cozum bulamamaktan alerji testide yaptiramadim lutfen nasi takip ettiğinizi yazarmisiniz
Çok basit her gün yıkayın banyo sonrası mustelanın atopik ciltler için olan serisi ile nemlendirin. Terlememeli ince giydirin. Tüm çamaşırlarını sıvı deterjan ile 2 su durulayıp yüksek ısıda ütüleyin. Baharatlı yedirmeyin tahin susam bunlar en çok tetikleyenler. Stres yaptırmayın. Alerji testleri 4 yasından önce kesin sonuç vermiyor tepkiler esas alıyor bir çok doktor

Back
X