- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 32
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
Egzersiz yapıyor musunuz yapıyorsanız ne tür egzersizler yapıyorsunuz?Hamileliğin hangi döneminde yapılıyor bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Egzersiz yapıyor musunuz yapıyorsanız ne tür egzersizler yapıyorsunuz?Hamileliğin hangi döneminde yapılıyor bilgisi olan var mı?
Canım ben Visneli_Turtam nasılsın :)
Kizlar 8 aylik bir kizim var sayesinde yapmadigim egzersiz kalmiyor hic kilo almadim suana kadar ama bebisimin kilosu sagligi yerinde kizim saolsun
Canim cok cok fazla deilmi 12 kilo zaten hamileligin tamaminda alinmasi gereken maximum kilo okadar..ben kizimdada yalnizca 8 kilo almistim son 3 ayimda oda zorla yiye yiye.. hamileyken pek kilo alamiyorum bu hamileligimdede 65 ile kaldim yani bi haftadir tartilmiyorum belki bir belki bi bucuk falan almisimdir yani..Maşallah nasıl hiç kilo almadın ya...Ben şimdideen 12 kilo aldımmm
Canim cok cok fazla deilmi 12 kilo zaten hamileligin tamaminda alinmasi gereken maximum kilo okadar..ben kizimdada yalnizca 8 kilo almistim son 3 ayimda oda zorla yiye yiye.. hamileyken pek kilo alamiyorum bu hamileligimdede 65 ile kaldim yani bi haftadir tartilmiyorum belki bir belki bi bucuk falan almisimdir yani..
canim gecen tvde izledim hamileler icin bir kac yoka (yoga degil) hareketi gosterdiler cok basit ve rahatlatiyor ayrica gunluk yapimdada saglikli kilo vermeye yardimci oluyormus netten bi arastir istersen bebegede cok iyi geliyormus..Vallahi fazla tabi dokturum bile kızdı hatta.Ama o kadar dikkat etmeme rağmen oluyorsa dikkat etmesem nolcak bilmiyorum
canim gecen tvde izledim hamileler icin bir kac yoka (yoga degil) hareketi gosterdiler cok basit ve rahatlatiyor ayrica gunluk yapimdada saglikli kilo vermeye yardimci oluyormus netten bi arastir istersen bebegede cok iyi geliyormus..
BEN DE 12 KİLO ALDIM MAALESEFCanim cok cok fazla deilmi 12 kilo zaten hamileligin tamaminda alinmasi gereken maximum kilo okadar..ben kizimdada yalnizca 8 kilo almistim son 3 ayimda oda zorla yiye yiye.. hamileyken pek kilo alamiyorum bu hamileligimdede 65 ile kaldim yani bi haftadir tartilmiyorum belki bir belki bi bucuk falan almisimdir yani..
Bir ben alamiyorum :) aman iyi bisey deil sonucta onemli olan bebislerimizin kilosunun normal olmasi gecen hafta gittim ben dr 18 cm 160 gr dedi drum gayet iyi dedi :)BEN DE 12 KİLO ALDIM MAALESEF
ayy maşallah benim meleğimeBir ben alamiyorum :) aman iyi bisey deil sonucta onemli olan bebislerimizin kilosunun normal olmasi gecen hafta gittim ben dr 18 cm 160 gr dedi drum gayet iyi dedi :)
senin bebiş kaç haftalık12 kilo aldim ben de. Cakisiyorum günde3 km rahat yyürüyorum. Bilmiyorum ki napsam. Nazi günler doymuyorum ekmeksiz sebze yemeğiyiyorum. Aksamlari basenleri hhareketlendiriyorum.82 te dayandim. Allahtan boyun uzun yoksa yuvarlanan top gibi olacaktim.
28 haftaligim canimsenin bebiş kaç haftalık