Egzersiz yapan var mı aranızda???

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
32
Egzersiz yapıyor musunuz yapıyorsanız ne tür egzersizler yapıyorsunuz?Hamileliğin hangi döneminde yapılıyor bilgisi olan var mı?

Kizlar 8 aylik bir kizim var sayesinde yapmadigim egzersiz kalmiyor :KK24: hic kilo almadim suana kadar ama bebisimin kilosu sagligi yerinde kizim saolsun :KK9:

Maşallah nasıl hiç kilo almadın ya...Ben şimdideen 12 kilo aldımmm
Canim cok cok fazla deilmi 12 kilo zaten hamileligin tamaminda alinmasi gereken maximum kilo okadar..ben kizimdada yalnizca 8 kilo almistim son 3 ayimda oda zorla yiye yiye.. hamileyken pek kilo alamiyorum bu hamileligimdede 65 ile kaldim yani bi haftadir tartilmiyorum belki bir belki bi bucuk falan almisimdir yani..

Canim cok cok fazla deilmi 12 kilo zaten hamileligin tamaminda alinmasi gereken maximum kilo okadar..ben kizimdada yalnizca 8 kilo almistim son 3 ayimda oda zorla yiye yiye.. hamileyken pek kilo alamiyorum bu hamileligimdede 65 ile kaldim yani bi haftadir tartilmiyorum belki bir belki bi bucuk falan almisimdir yani..

Vallahi fazla tabi dokturum bile kızdı hatta.Ama o kadar dikkat etmeme rağmen oluyorsa dikkat etmesem nolcak bilmiyorum

Vallahi fazla tabi dokturum bile kızdı hatta.Ama o kadar dikkat etmeme rağmen oluyorsa dikkat etmesem nolcak bilmiyorum
canim gecen tvde izledim hamileler icin bir kac yoka (yoga degil) hareketi gosterdiler cok basit ve rahatlatiyor ayrica gunluk yapimdada saglikli kilo vermeye yardimci oluyormus netten bi arastir istersen bebegede cok iyi geliyormus..

ben hamile kalmadan 1 ay önce spor salonuna yazılıp başlamıştım.. hamile kaldıgımı öğrendiğimde doktoruma sordum "devam edeyim mi" diye, o da " hayır sporu bırak, şimdi ben sana hafif yap derim ama herkesin hafif anlayışı farklıdır, riske gerek yok" demişti, ben de kaydımı dondurdum.. suana kadar hiç egzersiz falan da yapmadım, 9 kilo aldım... ama zaten zayıf oldugum için kilom hiç belli olmuyor, sadece karnımda bir top cıktı o kadar :)

canim gecen tvde izledim hamileler icin bir kac yoka (yoga degil) hareketi gosterdiler cok basit ve rahatlatiyor ayrica gunluk yapimdada saglikli kilo vermeye yardimci oluyormus netten bi arastir istersen bebegede cok iyi geliyormus..

sağol canım bakarım :)

Ben hamile yogasına gidiyorum. 16. haftamda başladım. Başlamak için bir aralık var, o aralıkta başlamazsan sonra başlaman uygun olmuyor.
Çok memnunum, öneririm.

19. haftama giricem. günde yarım saat kadar falan yürüyorum, bazen daha fazla. çok iyi gelio bana hem daha hiç kilo almadım hem de kendimi daha enerjik hissediyorum :) bu arada yediklerime de çok dikkat ediyorum ekmek, çikolata vs çok az tüketiyorum.

BEN DE 12 KİLO ALDIM MAALESEF

12 kilo aldim ben de. Cakisiyorum günde3 km rahat yyürüyorum. Bilmiyorum ki napsam. Nazi günler doymuyorum ekmeksiz sebze yemeğiyiyorum. Aksamlari basenleri hhareketlendiriyorum.82 te dayandim. Allahtan boyun uzun yoksa yuvarlanan top gibi olacaktim.

12 kilo aldim ben de. Cakisiyorum günde3 km rahat yyürüyorum. Bilmiyorum ki napsam. Nazi günler doymuyorum ekmeksiz sebze yemeğiyiyorum. Aksamlari basenleri hhareketlendiriyorum.82 te dayandim. Allahtan boyun uzun yoksa yuvarlanan top gibi olacaktim.
senin bebiş kaç haftalık

X