Eimin ac ekmesine dayanamyorum

elif32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
194
2
43
dünden beri öyle üzgünümki kelimelere nasıl dökücem bilemiyorum,7 yıllık evliyim ikinci çocuğumada hamileyim eşimi çok seviyorum o ise beni daha çok sevdiğini söyler hep ve gerçektende öyle iyi kalpli öyle iyi niyetli sadık dürüst evi ve çocuğu için canını verecek kadar bize düşkün sorumluluk sahibi ince düşünceli duygusal romantik ne bileyim bir kadının istediği herşey var eşimde benim gözümde dört dörtlük bir eş,aileside çok iyi yanımızda değiller ama aramızda saygı sevgi var banada değer verirler,gelgelelim eşim çok takıntılı bir insan ve düşünmediğim aklımdan bile geçirmediğim şeyler için birkaç ayda bir çok büyük sorun yaşanıyor aramızda,benim eşimden önceki olmaz olası biriyle yaşadığım yanlış şeyleri ben eşime taa başında anlattım ne yaşadıysam hepsini anlattım eşimle flört döneminde bu yüzden çok sorun yaşadık çok ayrılıp barıştık beni kabullenemedi sonra geri bağrına bastı sürekli gelgitler yaşadı bazen evlilik öncesi dönemi anlatırken ağır bir depresyon geçirdim der ama sanırım hala çıkamamış bundan,bana normal zamanlarında senden çok memnunum sen çok iyi bir eşsin iyiki evlenmişim senle bizi ölüm ayırır derken arada bi en ufak bi kıvılcım onu dellendiriyo ve çok acı yüreğimi dağlayan sözler söylüyo,eşimle çok önemli maddi sorunlar yaşamıyoruz ama çok rahatta değiliz sürekli şans oyunları oynuyo evimizi aldık borcu bitmesede ama arabamız yok sorunda tam burda başlıyo ben çok kanaatkar biriyim eşim yuvam çocuğum bana dünyalara bedel ama eşim dün kızkardeşinden gelen bir telefon üzerine delirdi,eşiyle tatile gitmişler ordan aradılar eşim aman çocuklara dikkat edin deyince bikaçkez,bende öylesine anne babaları sen demesende ederler zaten dedim teli kapatınca bana bi bağırdı güya ben kıskanmışım,eniştesinin kardeşine sağladığı olanakları eşim bana sağlayamadığını düşünüyor olsa gerek konu aslında buda değil daha önceki o lanet olası insan insan değildi ama zengindi eşim o yüzden beni hep en iyi şartlarda yaşatmaya çalıştı o günleri hatırlamayım diye ama inanın karnımdaki bebeğimin bu yazıyı yazarken tekmelemelerini hissediyorum allah ve o şahit aklımdan ne eskiye dair ne bugün için eşimin üzüleceği hiçbişey geçmiyor ama beynimin içi ona gösteremiyorum kendisini yeterince sevmediğimi düşünüyor oysa çevrem bile onu nasıl sevdiğimi biliyor,dün bğırırken boşanacam senden dedi bunu yapmaz biliyorum akşam ben nefes alamadım ağlarken yanıma geldi silahım nerde an meselesi kendimi vurup acılarımdan kurtulucam yaptıklarını unutmadım dedi ağlayarak,ben kahroluyorum kendimi unuttum ona üzüldüm bu kez,yaptığım bişey yokki eşimle tanıştıktan sonra önceki insan beni aradı ve ben de ona beni bi daha arama gibi şeyler yazdım yaptıklarım bu niye onla çıkmışım çıktıysam bile eşimle tanıştıktan sonra niye mesaj yazmışım benim evlendikten sonra en ufak bi hatam olmadı kendine ne kadar sadık olduğumu bilir ama konu maddi yetersizlik olunca kendini kötü hissediyo ve bi kıvılcım ateşliyo herşeyi ben napıyım kızlar öyle ağır sözler söylediki onamı yanayım eşim askeri personel dört gün yok şimdi evde yalnızım ve onu daha çok özlüycem onamı yanayım daha anlatacak şey çokta zaten uzun oldu kusura bakmayın
 

GxoxkyxuxzxuxndeDans

GÖZLERİMDE GECE OLDU
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
2.051
4
Keşke canım anlatmasaydın en ince ayrıntısına kadar bazen dürüstlük böyle bizim istemediğimiz şeylere yol açabiliyor malum bizim türk erkeklerinin genlerinde var kendileri 100 kızla çıkar ama eşine gelince 1 tane bile istemez eşin de öyle kıskanç bir erkekle başa çıkmak çok zor kendi eşimde öyle yavaş yavaş düzeliyor ama olan malesef bizlere oluyor takıntılı olması daha çok olayları büyütüyor bence olay para deyilde senin eski ilişkini hazmedemeyip sürekli kafasında kurması tabi öfke anında bunların hepsi birikim olarak patlıyor aman evdeki silaha dikkat edin işi gereği olsa bile hiç sevmediğim şey evde silah bulundurulması
 

er_ca

6-11-2012
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
6.215
49
35
canım birçok erkekte vardır bu.
ona hergün defalarca övgüler güzel sözler iltifatlar ederek egosunu tatmin edebilirsiniz. yoksa buhep böyle gider.

sık sık çok iyi bir eş olduğunu bu konuyu hatırlatarak yüzünüze vurarak canavara döndüğünü onunla mutlu huzurlu oduğunuzu anlatın.
 

essmeralda

pamuklara sarsam seni...
Pro Üye
30 Ekim 2008
6.811
52
çok kızıyorum böyle insanlara ben.
sadece erkek değil kadın da yapsa kızarım.
bir insanla evleniyorsan herşeyiyle kabullenmişindir. yok kardeşim ben hazmediyorum dersen de evlenmezsin.
ama hem evlenirim hem de hazmedemem yok öyle şey.
7 yıl geçmiş evleneli yaa 7 yıl.
çoluk çocuğa karışmışınız artık..

ben karısına bu şekilde davranan bir adamı çok iyi bir eş olarak nitelendiremem.
siz neden alttan alıyorsunuz suçlu gibi?
neden ee yeter artık geçmiş geçmişte kaldı ne yapabilirim düzeltmek için demiyorsunuz?
bu kavgayla neyi halledebiliriz demiyorsunuz.
temcit pilavı gibi ısıstp ısıtıp getirmesine razı oluyorsunuz??
 

deniz_gunes

Hayat devam ediyor...
Pro Üye
9 Temmuz 2007
17.124
11.196
Eşinin psikolojik durumunda şüpheliyim canım..Kendine dikkat et..''Kendimi vurmam an meselesi, kendimi vurucam acılarıma son vericem'' gibi cümleler psikolojsinin durumunu gösteriyor..

Eşini bu derece etkileyecek birşey yok ortada bence de..Eskileri hala hazmedememiş, ne demeye evlendin o zaman? Neyse..

Ama nedense takmış işte senin geçmişini kafaya...Bunun için bir de kendisini vuracak?

Valla ben eşinin psikolojisinden korktum, Allah şaşırtmasın...

Eşinle sık sık ılımlı bir şekilde konuş, bu takıntılarından kurtulması için ona yardım et ya da onu razı et ki, bir doktora gidin..
 

strawberry35

тнє נσкє&
Pro Üye
19 Nisan 2009
938
2
Baştan kabullenilmiş bir şeyin sürekli gündeme getirilmesi bence hiç hoş değil.
Siz dürüst davranıp anlatmışsınız,o zaman yapacaktı bunun değerlendirmesini
Sizden yana yaptığı tercihinide bugün sorguluyor olmak,problemlerin hep ortada kalacağına işaret.
Oturup konuşmaktan başka çareniz yok.
Dürüst olmanın bedelini size ağır ödettiğini,böyle devam ederse aranıza yalanların gireceğini artık hiç bir konuda ona içinizden geçeni tüm çıplaklığıyla anlatmayacağınızı söyleyin.
Belki işe yarayabilir.
Belki diyorum çünkü eşinizi bu konuya fazla takılmış gördüm yorumlarınızda
 

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.783
58.367
dünden beri öyle üzgünümki kelimelere nasıl dökücem bilemiyorum,7 yıllık evliyim ikinci çocuğumada hamileyim eşimi çok seviyorum o ise beni daha çok sevdiğini söyler hep ve gerçektende öyle iyi kalpli öyle iyi niyetli sadık dürüst evi ve çocuğu için canını verecek kadar bize düşkün sorumluluk sahibi ince düşünceli duygusal romantik ne bileyim bir kadının istediği herşey var eşimde benim gözümde dört dörtlük bir eş,aileside çok iyi yanımızda değiller ama aramızda saygı sevgi var banada değer verirler,gelgelelim eşim çok takıntılı bir insan ve düşünmediğim aklımdan bile geçirmediğim şeyler için birkaç ayda bir çok büyük sorun yaşanıyor aramızda,benim eşimden önceki olmaz olası biriyle yaşadığım yanlış şeyleri ben eşime taa başında anlattım ne yaşadıysam hepsini anlattım eşimle flört döneminde bu yüzden çok sorun yaşadık çok ayrılıp barıştık beni kabullenemedi sonra geri bağrına bastı sürekli gelgitler yaşadı bazen evlilik öncesi dönemi anlatırken ağır bir depresyon geçirdim der ama sanırım hala çıkamamış bundan,bana normal zamanlarında senden çok memnunum sen çok iyi bir eşsin iyiki evlenmişim senle bizi ölüm ayırır derken arada bi en ufak bi kıvılcım onu dellendiriyo ve çok acı yüreğimi dağlayan sözler söylüyo,eşimle çok önemli maddi sorunlar yaşamıyoruz ama çok rahatta değiliz sürekli şans oyunları oynuyo evimizi aldık borcu bitmesede ama arabamız yok sorunda tam burda başlıyo ben çok kanaatkar biriyim eşim yuvam çocuğum bana dünyalara bedel ama eşim dün kızkardeşinden gelen bir telefon üzerine delirdi,eşiyle tatile gitmişler ordan aradılar eşim aman çocuklara dikkat edin deyince bikaçkez,bende öylesine anne babaları sen demesende ederler zaten dedim teli kapatınca bana bi bağırdı güya ben kıskanmışım,eniştesinin kardeşine sağladığı olanakları eşim bana sağlayamadığını düşünüyor olsa gerek konu aslında buda değil daha önceki o lanet olası insan insan değildi ama zengindi eşim o yüzden beni hep en iyi şartlarda yaşatmaya çalıştı o günleri hatırlamayım diye ama inanın karnımdaki bebeğimin bu yazıyı yazarken tekmelemelerini hissediyorum allah ve o şahit aklımdan ne eskiye dair ne bugün için eşimin üzüleceği hiçbişey geçmiyor ama beynimin içi ona gösteremiyorum kendisini yeterince sevmediğimi düşünüyor oysa çevrem bile onu nasıl sevdiğimi biliyor,dün bğırırken boşanacam senden dedi bunu yapmaz biliyorum akşam ben nefes alamadım ağlarken yanıma geldi silahım nerde an meselesi kendimi vurup acılarımdan kurtulucam yaptıklarını unutmadım dedi ağlayarak,ben kahroluyorum kendimi unuttum ona üzüldüm bu kez,yaptığım bişey yokki eşimle tanıştıktan sonra önceki insan beni aradı ve ben de ona beni bi daha arama gibi şeyler yazdım yaptıklarım bu niye onla çıkmışım çıktıysam bile eşimle tanıştıktan sonra niye mesaj yazmışım benim evlendikten sonra en ufak bi hatam olmadı kendine ne kadar sadık olduğumu bilir ama konu maddi yetersizlik olunca kendini kötü hissediyo ve bi kıvılcım ateşliyo herşeyi ben napıyım kızlar öyle ağır sözler söylediki onamı yanayım eşim askeri personel dört gün yok şimdi evde yalnızım ve onu daha çok özlüycem onamı yanayım daha anlatacak şey çokta zaten uzun oldu kusura bakmayın

neden anlattın ki ondan öncesini, biri vardı, aman kazmanın tekiydi zaten konuşmaya değmez deyip kapatsaydın bu konuyu o sorduysa eğer, taaaa adamın zenginliğine kadar neden anlatıyosun ki, helede mesaj olayını anlatman büyük hata, hadi olan olmuş anlatmışsın, eşinin verdiği tepkide çok aşırı vurcam kendimi falan, bu kadar büyük tepkiye ne gerek var anlamadım.
askeri personel diyosun, bi gün varsa bi gün yok, evde olmadığı zamanlar kafasında kuruyor olmasın, belkide bu sinirinde yaptığı işinde payı vardır, 8-17 bi işi olsa akşamları hep evde olsa belki bu kadar takmazdı
 

Zehir

her seçiş bir vazgeçiştir
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.865
1
yazan bütün arkadaslara katiliyorum

insan ne demeye her sirrini esine anlatir ki

insanin hic mi özeli olmaz yahu

iste sonra böyle durumlar ortaya cikar

annem hep der ki: karninin sirrini hic kimseyle paylasmicaksin

karninin sirri derken :utanilacak yada önüne kötü bir sekilde isitilip konulcak bir sey yasadiysan !

yoksa sen ileri derecede bir sey mi yasadinda bunu esine anlattin?

hos yasasan bile seni kabul etmis sonradan böyle yapmasi cahillik
 

burbuk

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
6.618
11.259
Önce eşini bir psikoloğa götür. Bu ne eziyettir anlamadım. Eskiyi deberdip deberdip durmanın ne anlamı var.
Eşinin kendine güveni yok. Çünkü her defasında kendini eski sevgilinizle kıyaslıyor. Madem bu kadar dert edecekti neden sizinle evlendi anlamıyorum.
Hadi hayatı kendine zehir ediyorsun daaa bari sizi hamile hamile tedirgin etmesin.
 

sevibade

Güzel Bakan, Güzel Görür
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
2.662
6
Eşin maalesef kompleks yapmış maddiyatı canım, birde özgüveni eksik. Başına silah dayayacak kadar ve hamile bir kadını ağlatacak kadar ortada büyük bir şey yok. Eşinin hemen bir tedaviye ihtiyacı var canım, yoksa bir ömür nasıl böyle geçer??
 

Mihriban

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
12.715
18
canım durumuna üzüldüm
yanlış anlama ama bende eşinin ruhsal durumunu normal görmedim:1no2:7 yıl evlilikten çoluk çocuğa karıştıktan sonra hala eski ilişkinizin lafını etmesi kendimi ödürecem gibi sözler söylemesi hiç de normal değil
bir erkek bu konuda ne kadar hassas olursa olsun 7 yıl evlilikten sonra bunların lafını etmez.en azından normal bir erkek etmez
tek önerim bir uzmandan yardım alması eşin için en iyisi olur
 

rzme

öpmeye kıyamadığım.....
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
4.450
21
32
çok kızıyorum böyle insanlara ben.
sadece erkek değil kadın da yapsa kızarım.
bir insanla evleniyorsan herşeyiyle kabullenmişindir. yok kardeşim ben hazmediyorum dersen de evlenmezsin.
ama hem evlenirim hem de hazmedemem yok öyle şey.
7 yıl geçmiş evleneli yaa 7 yıl.
çoluk çocuğa karışmışınız artık..

ben karısına bu şekilde davranan bir adamı çok iyi bir eş olarak nitelendiremem.
siz neden alttan alıyorsunuz suçlu gibi?
neden ee yeter artık geçmiş geçmişte kaldı ne yapabilirim düzeltmek için demiyorsunuz?
bu kavgayla neyi halledebiliriz demiyorsunuz.
temcit pilavı gibi ısıstp ısıtıp getirmesine razı oluyorsunuz??


bencede neden?
 

iLayda

su perisi
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2007
4.358
1
canım ben de arkadaşlara katılıyorum,
eşinden öncesi geçmişte kalmış keşke bu kadar detaylı anlatmasaydın
ama anlatmanı gerektirecek bir durum sözkonusu olduysa tabiki saklamak da olmaz.
yani başkasından duyacağına senden duyması daha iyi tabi de zenginliğini falan niye anlattın be canım. yani belki amacın şuydu peşimde bir zngin vardı ama karaktersizdi, sen zengin değilsin ama kişiliklisin ve ben bunu tercih ediyorum gibisinden anlattın belki de ama eşin işte bunu ters anlamış ve kafası atınca bunu senin başına kakıyor.
madem böyle yapacaktı, baştan niye kabul etti, madem kabul etti böyle yapmamalı.

kardeşinin tatile gitmesinden konu nerelere gelmiş hiç anlam veremedim doğrusu. yani bugün onlar gider yarın siz gidersiniz. bence senden ziyade bu durum eşinin ağrına gitmiş olabilir, ben eşimi tatile bile götüremiyorum gibi bir psikolojiyemi girdi ne.

ben de eşinin bir psikoloğa gitmesi konusnda arkadaşlara katılıyorum. başına silah dayamasını gerektirecek kadar ne var ortada Allah aşkına. yani o silah öyle ulu orta çıkarılmaz. sen hamilesin,hamile bir kadının yanında böyle ani çıkışlar hiç normal değil.
eşim askeri personel demişsin, benim asker kökenli akraba ve tanıdıklarım var askeriyede çok fazla disiplin vardır, belki bu disiplin onu bunaltıyor ve hırsını evde senden çıkarıyor olabilir. tabi bir de özgüven eksikliği var. yani sen onu tercih etmişsin evlenmişsin. çocuğunu taşıyorsun aradan yıllar geçmiş halen eski davaları açıp seni de sıkıntoya sokuyor.

sen eşine bunun böyle gitmeyeceğini, dürüstlük yapıp anlatmakla hata ettiğini, hamile kadınların böyle aşırı stres ve sıkıntılardan uzak durması gerektiğini, böyle yapmaya devam ederse evliliğiniz üzerinde tekrar düşünmeniz gerektiğini, eskiyi unuttuğunu, para da pulda gözünün olmadığını ve onunla çok mutlu olduğunu, ama bu tavırlarını değiştirmesi ve sana güvenmesi gerektiğini açıkça ve güzellikle konuş. anlamamaya ve bu tutumunu sürdürmeye devam ederse de psikoloğa gitmeye ikna et. yani bir şekilde düzelmesi gerek canım. bu şekilde hayat geçmez. Allah yardımcın olsun.
 

SEN_KOLIK

herkez YALANCI!!
Pro Üye
15 Nisan 2007
4.680
2.257
bize burada anlattigin gibi esinede anlatmayi denesen yada bir mektup yazip versen belki o zaman snei daha iyi anlayacak