- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
sapicim tavuk gözlere cok iyi geliyormus bize erkenden baslatti doktorumuz..
biraz koyabilirson suyundan etinden filan..
biraz koyabilirson suyundan etinden filan..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimki bugün yoğurt yemedi,canı istemedi fırşıntının :) halbuki çok acıkmıştı,her zamanki gibi o kazandı ve sütlü muzlu pirinçli kaşık mamasını hazırlayıp verdim,karşıdan açıyo ağzınısaphicim ama kahvaltılığı yarım kaşıkla dene önce..çünkü kıvamı koyulaştırıyor..belki beğenmez meleğin.ben dün babay mixin içine koydum 100 cc 1 kaşık 8 tahıllı ve 4 ölçü mama..dışarıda acıkmasın dedim..maşallah diyeyim 100 cc yi bitirmezdi dün 15o cc falan yedi..ama aç anını yakalamk önemli ..yokse beğenmediklerini sanmıyorum..haa cici bebede koymadım ama isteğe göre kaoyabilirsin..
bugün ne yaptım..1 çay k.tereyağ ve 1 tatalı kaşığı unu kavurdum su ekledim havuç patates ekledim 15-20 dakika pişirdim..2 tatlı kaşığı irmik..5 dakika daha pişti..biraz nane ekledim..tel süzgeçten geçirdim..
suyla biraz açtım koyuluğunu..ilk defa sebze çorbasını reddeetmedi..şaşrdım..yine ıraktı ama yoğurtla falan yemesi kadar yedi sanırım ki 2 saat uyudu üzerine..
afiyet olsun minnoşlara.şifa olsun yedikleri
ben hiç çorbasına semiz otu katmadım ama bize pişirir gibi çiğden soğan domates,az tuz,az zeytinyağ ve birazda pirinç ekliyim pişiriyorum.bi kaseye bıdığa ayırıp blendırdan geçiriyorum,yanında yoğurtla yedirmeye çalışıyorum.bugün yedirdim mesela,istemeyerek yedi ama kaktırdım valla.bana da sinir geliyo bazen zorla yediriyom ki çok karşıyımdırçorbasında semiz otu denedim ama reddetti(((((((((
halbuki ne kadar da heyecanlanmıştım manavdan alırken ve yaparken((
kızlar bugün doktora gittik , yumurtayı 8.ayda vericem dedi , kahvaltı olarak formül mama içine peynir ve pekmez biraz da ekmek içi koy dedi bu kadar -tatlicadiarzu-
formül mama ne oluyo ki :uhm:
hay allahım bu doktorlar ne kadar farklı birbirinden , saphicim bize de çilek yasak kesinlikle
çilek , bakla , patlıcan vermiycen dedi , yumurtaya da sonra başlıycaz dedi bunun dışında istediğini ver hatta akşam pilavla makarna bile verebilirsin dedi -tatlicadiarzu-
bence pilav için daha erken zaten çorbasına pirinç koyuyorum daha ne..
bu öğlen oğluşuma yemek yaptım nasıl afiyetle yedi koca kaseyi anlatamam alkisalkisalkis
tavuk , dereotu , ayşekadın, patates, havuç,pirinç... bayıla bayıla yedi valla tavsiye ederim kızlar..
öğlen de kivi yedi onu da pek sevdi
yoğurdum da hala oluyo inşallah tutar :teytey:
valla tatlım bende çileği vermicez diye düşünüyodum ve sordum da.aynen aktarıyorum
doktor:çilekle ilgili böyle bir inanış vardır.hatta kimileri 2 yaşından önce vermez,ama öyle değildir.yumurta ,domates,bal vs.. bunlar hep elerji yapabilecek yiyeceklerdir.
nasıl yumurtayı deniyoruz önce az az veriyoruz çileği de aynı yapıp denemek lazımmış.bi sorun yoksa vermeye devam ediyorsun zaten.sebzelerden de sadece bakla yok dedi.bak patlıcanı sormak aklıma gelmedi,onuda nikotin varmış diye vermiyorlar ama bizimki sadece bakla dedi.vermicek olsa patlıcan da derdi
anam bize nerdeyse hiç bişey yasak değil
kavun,bakla,inek sütü,bal yok
onun dışında herşey var kaydirigubbakcemile3
ilk denemen olduğu için tutturdun sayalım bakalımama bidahakileri saymam valla makinalar çok güzel yapıyor çümnkü biliyom ben
![]()
denizcim hiç anlamam ekim dikim işlerinde bi tarif edersen bende uygularım cnm,çok iyi olur.bende hormonlu oldukları için kendimize bile almıyorum valla